Last minute: Midweek in hooiberg slapen op boerenerf in Spankeren (Veluwe) vanaf €315,50

Dit is natuurlijk een geweldige en unieke locatie om vakantie te vieren. In een hooiberg op een boerenerf. Wat een sfeer, prachtige omgeving, rust, genieten van je gezin, maar ook van de dieren op de boerderij.

Vroeger had iedere boerderij een hooiberg. Dit was voor opslag van het hooi voor de dieren in de winter. Een hooiberg was een van de blikvangers bij een boerderij.

Deze hooiberg is nieuw gebouwd maar in ouderwetse stijl en op de ” oude manier”: Met hoogwaardige producten zoals eikenhout en de gebinten zijn niet met spijkers ineen gezet, maar door pen-gat verbindingen te maken. Dus alle eer naar de oude manier van bouwen. En kijk eens wat een unieke vakantie locatie voor uw gezin.

Benedenverdieping: appartement voor 4 personen

Binnen is niets oud. Alle voorzieningen zijn aanwezig in deze klasse hooiberg.

Een luxe woonkamer met heerlijke stoelen en eethoek. De open keuken past helemaal in  gemoedelijke sfeer en is tevens landelijk ingericht en je kan via de openslaande deuren zo naar buiten. Dat is vakantie en top beleving met de directe natuur om je heen.

Er zijn 2 slaapkamers, met 2×2 bedden, ook deze bevinden zich op de begane grond en je hebt vanuit de slaapkamers een wijds uitzicht over de landerijen en je hoort alleen de vogels. Wie wil er niet zo wakker worden?

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is een aparte toilet .Alles is  gelijkvloers en ook goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Bovenverdieping:Studio voor twee personen.

Via een trap komt in een twee persoon studio. Welke tevens landelijk is ingericht. Je hebt een prachtig wijs uitzicht over de landerijen. De studio heeft een heerlijke zithoek, goed ingerichte keuken, een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

 

De uniek hooiberg staat op het erf van een boerderij waar nog boerenwerkzaamheden plaatsvinden. Leuk voor de kinderen om te kijken hoe het gaat op de boerderij, hoe zorg je voor boerderij dieren en misschien  kan je gewoon lekker meehelpen!

In de omgeving ligt oa de prachtige IJssel en meer ongerepte natuur en gebieden, die je wandelt of fietsend kunt ontdekken.

Maar ook wat grote steden, zoals Apeldoorn/Zutphen, zijn makkelijk bereikbaar en goede afstand om eens te winkelen, een museum te bezoeken en/of andere activiteiten.

Klik hier om te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSenioren
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 13 juni t/m ma 23 juli 2018

Prijzen

25-06-2018 tot 29-06-2018 €315,50 midweek
zie verder boekings kalender


Booking.com
Het Laatste Tafeltje