Van alles het beste om volledig te genieten van een korte vakantie. Kom naar het Groningse land en geniet van een verblijf op een **** Landgoed. Heerlijk genieten in je eigen prive jacuzzi met een fles Prosecco. Plus een diner naar keuze en ontbijt! Kan het goedkoper? Wij denken van niet.

Het Landgoed is gelegen midden in de rust en ruimte van het Groningse platte land, nabij het dorp Westerlee en voorzien van allerlei luxe voor een comfortabel verblijf.  Het Landgoed ligt tevens nabij het natuurreservaat De Garst, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur, de jaargetijden en vooral……….Rust!

Daarnaast beschikt het Landgoed over een ruime sauna en kun je culinair zeker aan je trekken komen. Want de chefs werken met verse streekproducten.

Ook leent Westerlee zich uitstekend voor dagjes uit in de omgeving. Westerlee ligt vlakbij de grens met Duitsland. Je bent zo de grens over om bijvoorbeeld een dagje te winkelen in een van gezellige Duitse grens steden zoals Aurich, Leer, Bunde en Papenburg. Bijkomend voordeel is dat de brandstof prijzen goedkoper zijn en de accijns op alcoholische dranken in Duitsland lager liggen dan in Nederland.

Een andere mogelijkheid voor een dagje uit is bijvoorbeeld een bezoek aan de Fraeylemaborg in Slochteren. De Fraeylemaborg is een Groninger borg die een ruime historie kent. Vermoedelijk was er al voor het jaar 1300 sprake van een gebouw van steen.

Bezoek ook zeker het vesting stadje Bourtange. De vesting Bourtange is in de 16e eeuw aangelegd om de handelsroute tussen Duitsland en de stad Groningen te beveiligen. Wist je dat Bourtange een synagoge binnen de vestingsmuren heeft?

Het vestings museum Oudeschans kent ook een rijke historie. Het ligt midden in het gebied waar de 80 jarige oorlog met Spanje begon.

In Veendam is het Veenkoloniaal museum.  Heiligerlee is 2 museums rijk, te weten het klokken gieterij museum en het museum Slag bij Heiligerlee. Ook de trein fanaten kunnen in deze regio hun hart ophalen. Tussen Stadskanaal en Veendam ligt de museum spoorlijn STAR.

Als je een vakantie graag wilt combineren met de golf sport kun je tercht op Golfclub de Compagnie in Veendam.

Klik hier om deze luxe Korte Vakantie te boeken.

 

 
Wanneer

wo 13 juni t/m do 20 december 2018

Prijzen

Van €174,= voor v.a. €89,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje