Viva la France, Viva Paris! Boek nu een leuke Stedentrip naar Prijs en geniet van een romantische boottocht over de Seine en van de champagne.

Met deze romantische aanbieding  kun je overnachten in een hotel op een unieke lokatie namelijk een eiland. Vanaf het hotel is het ongeveer 15 minuten lopen naar het metro station van waaruit je in 30 minuten in hartje Parijs bent. Het hotel ligt op het eiland Ile de la Jatte.

Als er ergens een stad is waar je kunst en cultuur kunt snuiven is het beslist Parijs. Met als grootste trekpleister natuurlijk de Eiffeltoren. De Eiffeltoren is, de antennes niet meegerekend, 317 meter hoog. Wist je dat de Eiffeltoren bij warm weer tot wel 15 centimeter kan groeien? De Eiffeltoren is ooit gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1889.

Omdat Parijs net als veel andere grote wereldsteden momenteel bijzonder veel bezoekers trekken staan er vaak enorme wachtrijen voor de kassa’s. Het scheelt vaak veel tijd en is dan ook beslist aan te bevelen om je tickets voor de bezienswaardigheden alvast online te kopen.

Klik hier om alvast je tickets voor de Eiffeltoren met begeleiding tot de 2e verdieping te boeken.

Heb je geen last van hoogtevrees en durf je echt tot aan de top te klimmen, klik dan hier om alvast je tickets voor een bezoek aan de top met begeleiding te boeken.

Een van de beste en bekendste museums ter wereld is natuur het Louvre. In dit museum kun je onder andere de wereldbekende schilderijen Mona Lisa en de Venus van Milo bekijken.

Klik hier om alvast je tickets voor het Louvre te boeken.

Wie weet kom je de klokkenluider van de Notre Dame, uit de bekende film en naar het gelijknamige boek wel tegen als je de 130 meter hoge toren beklimt voor een adembenemend uitzicht over Parijs.

Klik hier om je tickets voor de Notre Dame met begeleiding alvast te boeken.

Vaak gekopieerd in andere steden zoals in Cambodja en Noord Korea, maar hier staat toch de enige echte orginele Arc de Triomphe. De Arc de Triomphe is 50 meter hoog en biedt een prachtig uitzicht vanaf het dak.

Klik hier om alvast je tickets voor de Arc de Triomphe (Skip the Line) te boeken.

Bovenop de Montmartre vind je de grote basiliek de Sacre Coeur. Beklim de 222 treden om deze basiliek die is gewijd aan de Heilige Hartverering te bezoeken.

Wat te denken van een bezoek aan de wereldberoemde nachtclub Moulin Rouge. De nachtclub met als blikvanger de verlichte molen wieken. Zo bekend dat er zelfs een musical over is gemaakt. Een andere beroemde Parijse nachtclub is The Crazy Horse.

Klik hier om alvast je tickets voor de Crazy Horse te boeken.

Hou je meer van klassieke muziek en ballet, dan kun je een bezoek brengen aan Opera Garnier een theater uit de 19e eeuw wat niet voor niets ook wel Palais Garnier wordt genoemd. Dit dankzij de overweldigende inrichting.

Klik hier om alvast je tickets voor Opera Garnier te boeken.

Maar zo zijn er in Parijs ook minder bekende musea zijn te bezoeken zoals de museums rond bekende schilders Picasso en Rodin.

Klik hier om deze romantische Stedentrip te boeken.

De makkelijkste en snelste manier om veel van de highlights van Parijs te zien is met de Hop-on-Hop-off bus. De Parijse Hop-on-Hop-off bus heeft zelfs 4 lijnen. Een ticket geeft je toegang tot alle 4 lijnen en gedurende 1, 2 of 3 dagen.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Heb je wel eens aan het gemak van de Flixbus gedacht om te reizen? Met de Flixbus hoef je zelf niet te reizen. Je hoeft geen moiete te doen om een parkeerplek te vinden en geen last van torenhoge parkeertarieven in een van de grote steden. Makkelijk en eenvoudig reizen! Boek hier een ticket en je kunt aan de boord van de Flixbus gaan in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Klik hier om je Flixbus ticket Amsterdam – Parijs te boeken.

Klik hier om je Flixbus ticket Rotterdam – Parijs te boeken.

Klik hier om je Flixbus ticket Eindhoven – Parijs te boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 22 juni t/m vr 26 oktober 2018

Prijzen

Van €119,= voor €79,=

Locatie

Hotel de la Jatte
4 Boulevard Du Parc
Neuilly-sur-Seine


Booking.com
Het Laatste Tafeltje