Het kloppend natuur hart van Nederland. Kom naar de Veluwe en geniet van de natuur, de rust en de diversiteit aan mogelijkheden die de Veluwe je biedt.

Eindeloos wandelen, fietsen, op je eigen tempo en via je eigen route. Uitrusten, een terrasje pakken, overheerlijke lunch of onderweg genieten van je eigen bammetje van huis meegnomen, het kan allemaal op de Veluwe. De Veluwe waar ongekend veel mogelijjkheden zijn voor een heerlijk dagje uit. Het 4 sterren Sandton Hotel De Roskam in Rheden is een prachtige plek om van hieruit de regio te verkennen en leuke dagjes uit te plannen of te ondernemen.

De Veluwe staat bekend om haar Nationale Park de Hoge Veluwe. En is absoluut een bezoek meer dan waard. Het park kent namelijk een bijzonder rijke flora en fauna. De moeflon en het edelhert komen er in ruime mate voor. Ook zijn er bijzondere insecten- en vogelsoorten te bewonderen. Er wordt zelfs gewerkt aan de terugkeer van de korhoen.

Klik hier om alvast je tickets voor Nationaal Park de Hoge Veluwe te boeken.

Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in het Kroller Moller museum. Dit museum is een museum voor moderne kunst. Aan het museum grenst een beeldenpark. Van 19 mei tot 26 augustus is er een tentoonstelling te bewonderen van lithografieën van Henri Fantin-Latour.

Klik hier om alvast je tickets voor het Kroller Moller museum te boeken.

 

Voor een wat aktiever dagje uit ben je welkom in het Klimbos in Garderen. In het klimbos zijn er meerdere parcoursen uitgezet. Het klimbos is geschikt voor zowel de geoefende als de beginnende klimmer.

Kom eens kijken in het imposante gebouw van Radio Kootwijk in Kootwijkerzand. Dit markante gebouw is gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw en deed dienst als zendstation voor contact met het toenmalige Nederlands Indie.

Bezoek ook eens een schaapskooi. Er zijn er twee, te weten een in Hoog Buurlo en een in Boeschoten.

 

Om te zien hoe de onderduikers in de Tweede Wereldoorlog zich verborgen hielden is te zien in het Verscholen Dorp nabij Vierhouten.

Als je een prachtig uitzicht wilt hebben over de Veluwe kun je dat doen vanaf een uitkijktoren. Er is een uitkijktoren op de Boersberg en een bij Kootwijkerzand.

Kortom; mogelijkheden teveel om op te noemen en dagjes uit te ondernemen op de Veluwe.

Klik hier om je Korte Vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 5 juni t/m zo 31 maart 2019

Prijzen

Van €129,= voor v.a. €64,=

Locatie

Sandton Hotel De Roskam
Arnhemsestraatweg 62
6991 JG Rheden

Contact

026-4971277


Booking.com
Het Laatste Tafeltje