In het buitenland maar toch niet echt ver van huis! Kom genieten van het comfort en de rust in Hotel Les Myrtilles in Vielsalm, in het hart van de Ardennen.

Hotel Les Myrtilles is een 3 sterren hotel gelegen vlakbij het meer Les Doyards. Van hieruit zijn er dagtochtjes, uitstapjes en diverse andere activiteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te bezoeken. Het ligt niet ver van de Oostkantons en de Hoge Venen. De Hoge Venen is het oudste natuur reservaat van Belgie. De bewoners van dit gebied zijn overwegend Duits talig.

De Ardennen leent zich als de perfecte omgeving voor outdoor activiteiten zoals klimmen, klauteren, kajakken, mountainbiken, wandelen, fietsen enz. Maar ook de minder actieve vakantieganger kan uitsteken terecht in de Ardennen. Rust en ruimte genoeg om heerlijk lekker te ontspannen en te relaxen en eventueel helemaal niets …………….

Naast de vele te ondernemen activiteiten is er ook genoeg te zien in de wijde omgeving. Vanuit Hotel Les Myrtilles kun je bijvoorbeeld dagjes uit ondernemen naar de stad Luxemburg. Maar ook Duitse steden en Aken liggen binnen bereik voor een dagje uit. Of maak een rondrit door De Ardennen en bezoek de karakteristieke dorpjes met de specifieke natuurstenen huisjes. Wie weet kom je tijdens je tocht oog in oog te staan met een wild zwijn of hert. Zelfs lynxen kun je tegenkomen in De Ardennen. Nog niet zo lang geleden zijn er bevers in het gebied uitgezet. Ook daar kun je sporen van vinden, of wellicht duikt er een voor je op!

In de Tweede Wereldoorlog is er hevig gevochten in De Ardennen. Denk maar eens aan het Ardennen offensief. Hier zijn her en der sporen van terug te vinden.

Hotel Les Myrtilles is recentelijk gerenoveerd en beschikt over 19 comfortabele kamers. En als je moe en voldaan terugkeert in het hotel na een leuke aktieve of minder aktieve bezigheid beschikt het hotel over een vrij toegankelijke sauna en zelfs een fitness ruimte.

Klik hier om deze Korte Vakantie te boeken.

Vlakbij Vielsalm ligt Plopsa Coo, een attractiepark vol amusement in de vorm van attracties, kabouters, apen en shows.

Met kleine kinderen is het park zeker een bezoek waard. Geniet van een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Klik hier en bestel alvast je tickets voor Plopsa Coo Stavelot voor maar €23,49.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 3 juni t/m do 20 december 2018

Prijzen

Van €99,= voor €59,=

Locatie

Hotel Les Mayrtilles
Rue du Vieux Marché
6690 Vielsalm

Contact

+32 80 67 22 85


Booking.com
Het Laatste Tafeltje