Deze aanbieding is niet meer geldig.


Waai er eens even helemaal tussenuit en boek een 3 of 4 daags verblijf vlakbij de Belgische kust in een 18e eeuws Herenhuis te Veurne (Belgie)

Amaryllis Hotel:

Het imposante drie sterren Amaralyllis hotel ligt in het sfeervolle centrum van Veurne. Op loopafstand van onder andere de Belfort van Veurne en de Sint Walburgakerk. Een steenworp afstand van De Grote Markt en tegenover het prachtige stadspark. Het heeft 14 sfeervolle kamers.

Veurne:

Veurne is een typisch Belgisch provinciestadje, ongeveer 10 minuten rijden van het strand. Gezien zijn ligging leent de stad zich uitermate voor een bezoek aan verschillende bezienswaardigheden in de regio. Veurne ligt centraal gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld de badplaatsen Duinkerken, De Panne en Nieuwpoort en zijn makkelijk te bezoeken vanuit Veurne.  De regio ten oosten van Veurne is rijk aan geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. Plaatsen zoals Ieper hebben een grote rol gespeeld in die tijd. Hier bevinden zich veel begraafplaatsen van slachtoffers uit de Eerste Wereldoorlog. Dagelijks wordt er nog de “last post” gespeeld.

De regio biedt voor “elk wat wils”. Geschiedenis te over, maar ook de prachtige bruisende stranden van de makkelijk aan te rijden badplaatsen

Klik hier om je minivakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 19 april t/m wo 30 mei 2018

Prijs

€79,=
Van €199,= voor v.a. €79,=

Locatie

Amaryllis Hotel
Zwarte Nonnenstraat 8
8630 Veurne (Belgie)






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com