Geniet van de vriendelijkheid en gastvrijheid in de Achterhoek:

Bezoek Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen. Het 3 sterren hotel beschikt over  115 modern ingerichte tweepersoons kamers.  Bij de receptie kun je fietsen huren per dag. Ook elektrische fietsen zijn te huur, maar deze wel graag van tevoren bespreken om teleurstellingen te voorkomen.

Geniet van je vakantie, de rust, ruimte en vooral de natuur tijdens deze vier daagse mini vakantie. Landgoed Ehzerwold ligt vlak tegen het natuurgebied De Velhorst. Hier kun je heerlijk tot rust komen, ontstressen en leent zich bij uitstek voor kortere of langere wandelingen.

Outdooraktiviteiten:

Het hotel ligt in  de Berkelvalei. Vanaf het hotel is er een ruim aanbod van fiets- en wandelroutes binnen bereik.  Ook leent deze streek zich voor allerlei andere outdoor activiteiten. Wat denk je van het huren van een kano en maak een tocht over de rivier De Berkel. En wie geen heeft zichzelf voort te bewegen op het water; huur een fluisterboot in Zutphen en maak een tocht door de grachten van de stad. Geen lawaai en geen last van uitlaatgassen. Of huur een paard en maak een eindeloze rit door de bossen in de omgeving. Mocht je nu al zadelpijn krijgen bij de gedachte, je kunt ook een huifkar met paard huren. En wie denkt dat hij voor een wijnproeverij helemaal naar Frankrijk zou moeten rijden kan zich geruststellen. Ook in de Achterhoek worden druiven verbouwd waarvan wijn wordt gemaakt. Maar pas wel op voor de wolf 😉 Recentelijk is al meerdere keren een wolf waargenomen in dit gebied.

Almen:

Almen is een klein Achterhoeks stadje, gelegen in de hoek Zutphen, Lochem en Warnsveld.  Het heeft ongeveer 1200 inwoners. En biedt de authentieke sfeer van vroeger met zijn karakteristieke 14de eeuwse kerk in het midden van het dorp.

Bezoek ook de hanzesteden Deventer en Zutphen, het Koninklijke Apeldoorn. Maar ook de steden Doesburg en Bronkhorst zijn een bezoek meer dan waard.

Klik hier om je minivakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 22 april t/m vr 28 december 2018

Prijs

V.a. €79,=
Van €119,= voor v.a. €79,=
In december 2018 €69,=

Locatie

Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 14
7218 BS Almen






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com