De minicamping is gevestigd achter een voormalig postkantoor van Schoonoord. Een sfeervol pand uit 1904 dat aan de voorzijde uitkijkt op het rustige water van het Oranjekanaal en aan de achterzijde een weids uitzicht biedt op de landerijen.
Kampeerders die het reuzendorp Schoonoord willen bezoeken kunnen met tent, of in 1 van onze chalets, terecht op onze minicamping. Deze bevindt zich op het ruime veld achter het pand, en beschikt over eigen faciliteiten.
In de omgeving van de camping kan je heerlijk wandelen en fietsen. Het dorp ligt om de hoek en bevat onder andere een supermarkt, bakker en slager en diverse snackbars, pizzeria, chinees en eetcafe’s. Grotere plaatsen als Emmen, Assen en Coevorden liggen op 20 tot 30 minuten autoafstand.
Het kampeerveld is toegankelijk met auto en kleinere campers echter alleen bij aankomst en vertrek. Auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerveldje. Drinkwater, Warm water, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, RV loosplaats, Huisdieren toegestaan, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Schoonoord
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com