Ervaar de ultieme rust van de Morvan, oase van groen, pittoreske huisjes en groene heuvels met adembenemende vergezichten. Hier wordt de rust alleen verstoord door een heel af en toe passerende auto. Laat je meedragen op de klanken van de natuur, van het geblaat van schapen tot het getjilp van vogels, van krekels tot het gejammer van een eenzame ezel. En ’s nachts een betoverende sterrenhemel.
Er is een winkeltje in het dorp, op 2 km afstand. De dichtstbijzijnde stad is op 25 km afstand. Het prachtige lac des Settons, op slechts 13 km afstand, nodigt je uit om te zwemmen of bootje varen. Er zijn meerdere restaurantjes in de buurt. Houd er rekening mee dat er geen openbaar vervoer is in dit gebied. 
Verwarmd zwembad op het terrein. Douche en toilet zijn in het huis van de eigenaar.
(O ja, waarom gratis? Als ik betaling vraag verhuur ik een kampeerplek en dat is in strijd met het plaatselijke bestemmingsplan, maar op deze manier geldt het Franse recht dat kamperen vrij is met toestemming van de rechthebbende.) BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Cussy-en-Morvan
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com