Ontspanning in de Provence: Zen en ecologisch verblijf in Cotignac | Provençaalse rust, natuurlijk welzijn, zwembad, snelle WiFi en zonnepanelen
Ontdek de charme en de rust in de Provence, op ons 1.5 hectare grote landgoed genesteld in een bos waar krekels zingen. Leef een absolute Zen ervaring door het behoud van uw privacy met een beperkt aantal gasten. Geen entertainment, geen disco, geen speeltuin – alleen natuur en natuurlijk welzijn.
Onze verantwoordelijkheid voor het milieu wordt gewaarborgd door de stroomvoorziening via zonnepanelen van 12 volt. Geniet van een snelle WiFi-verbinding dankzij onze optische vezel voor een verbonden Provençaalse rust.
Cotignac, een pittoresk en geklasseerd dorp, ligt op slechts 3 km afstand. Verken de wijnmakerijen, restaurants en de beroemde wekelijkse dinsdag markt. Bezoek de bezienswaardigheden die u niet mag missen, zoals Vins sur Caramy met zijn meer en strand, Moustier-Sainte-Marie, de Gorges du Verdon en Lac St Croix.
Vanaf juni 2023 kunt u zich verfrissen in ons zwembad voor een complete ontspanning in de Provence. Verblijf bij ons voor een onvergetelijke en ontspannen Provençaalse ervaring. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Cotignac
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com