Tiptopcamping!
Boutique Camping Santa Marina is een rustige, luxe vijfsterrencamping midden in de Kroatische natuur. Alles ziet er hier top uit. Centrale plek is het zwembadcomplex met een veelvoud aan attracties en extra faciliteiten, zoals een piratenschip voor de kleintjes, een ruim zonnedek met ligbedden en parasols en nog twee extra zwembaden in de mobilhomezone.
Family Fun & BBQ Zone
Het kiezelstrand met rotsen in een rustige baai is op 800 meter afstand. Veilig voor de kinderen want het strand loopt langzaam af in zee. Wees erbij bij de Family Fun & BBQ Zone. Hier vind je een kinderspeelplaats, sportterreinen en een barbecuezone met barbecue, tafel en banken voor je maaltijden. Verder is er een mooi ingericht restaurant met een uitstekende kaart.
Pareltjes Poreč, Rovinj en Pula
Het animatieteam van Boutique Camping Santa Marina is de hele dag in de weer om het jou en je kroost naar de zin te maken, met tal van uiteenlopende activiteiten. Huur een mountainbike of e-bike om de omgeving van deze camping in Kroatië te verkennen. Geniet van de omgeving en van de pareltjes Poreč, Rovinj en Pula.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Boutique Camping Santa Marina
Vabriga
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com