Centrale ligging in Istrië
Kastanija resort ligt in een groot bos in Kroatië, vrijwel direct aan de kust iets ten noorden van Novigrad in Istrië en heeft aangelegde zonnige en schaduwrijke plaatsen.
Aantrekkelijk en kleinschalig
Het kleinschalige familieresort heeft vele kleine zwembaden en vrijwel directe toegang tot het rotsstrand. Kastanija resort is een goede bestemming voor natuurliefhebbers en is aangekleed met mooie groenzones. Bij de accommodaties is een autovrije zone en voor de kinderen is er een miniclub. Nieuw is de wellnesszone voor nog meer ontspanning tijdens de vakantie.
Een restaurant vind je op de aangrenzende camping, evenals een kinderspeelplaats. Ook zijn er mogelijkheden tot tennissen en paardrijden op enkele kilometers van het park.
Centraal ten opzichte van Umag, Poreč, Rovinj en Pula
De centrale ligging nodigt uit om Umag, Poreč, Rovinj en Pula te bezoeken. Stuk voor stuk toeristische pareltjes. Umag is een kleine havenstad langs de noordwestelijke kust van Istrië. Het is de toegangsdeur tot Kroatië in Europa. Poreč is een stad met cultuur, toerisme, sport en vermaak. De sporen van de geschiedenis zijn bewaard gebleven in de oude stadskern.
Rovinj is nog één van de typisch Istrische stadjes die op een heuvel met smalle straatjes en stenen huizen gebouwd is en die een speciale sfeer uitstralen. De inwoners van Pula waren altijd al verbonden met de zee en de visserij. Daarom vind je hier de beste visrestaurants. Maar vergeet ook het binnenland niet met authentieke dorpjes en een prachtig heuvellandschap. Een vakantie in Kroatië en is vanaf Kastanija resort een aanrader!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Resort Kastanija
Novigrad
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com