Bij Duinrell hoef je de camping niet af
Vakantie- en Attractiepark Duinrell (camping Duinrell) staat bekend om zijn spetterende Tikibad, het gevarieerde attractiepark en natuurlijk de fraaie ligging in de duinen van Wassenaar, vlak bij het strand van de Noordzee (4 km).
Profiteer van alle fun en attracties
Als gast van camping Duinrell profiteer je met het hele gezin van alle fun en spectaculaire attracties van het pretpark! De toegang tot het attractiepark bij camping Duinrell is van april-oktober inbegrepen! Hiervoor wordt bij aankomst aan iedere kampeerder een recente pasfoto (origineel of kopie) gevraagd. Deze komt op het toegangspasje te staan. Tegen betaling kun je zo nodig ook ter plaatse een pasfoto laten maken.
Kamperen in bos- en duingebied
Camping Duinrell is een echte comfortabele camping midden in het avontuur. Toch kun je ook kiezen voor een rustige plek om te relaxen op camping Duinrell. De prachtige kampeerterreinen liggen gevarieerd in bos- en duingebied en beschikken over uitstekende faciliteiten. Je zult dus zeker genieten op deze camping.
Avontuurlijk voor jongeren én kleintjes
Duinrell beschikt tevens over een leuk attractiepark, direct naast de camping. Schiet omlaag van de Rodelbaan of de waterval in de Splash, buitel in de Waterspin of kronkel mee in de Kikkerachtbaan. De kleinste bezoekers maken plezier in onder andere de indoorspeeltuin, de Locomotion, de Monorail en de Minitrein. Maar er zijn ook ‘gevaarlijke’ attracties voor jongeren, zoals de Space Bowl, de Lazy River, de Mad Mill, de nieuwe supersnelle Falcon en nog veel en veel meer.
Het unieke Tikibad voor uren waterpret
Het tropische zwembad Tikibad, uniek in Europa, staat garant voor vele uurtjes waterpret (gasten van camping Duinrell krijgen korting op de toegangsprijs). Een bezoek aan de spectaculaire wirwar van glijbanen vol verrassingen zijn een must voor de stoere kids! De allerkleinsten spetteren naar hartenlust in het kinderbad met miniglijbaan en luieren kun je in de whirlpools. Je kunt jezelf ook in de watten laten leggen in de Tikisauna van het zwembad op Vakantie- en Attractiepark Duinrell.
Hollandse steden nooit ver weg
De omgeving van camping Duinrell mag er ook zijn. Je kampeert midden in de duinen, maar met alle bezienswaardigheden van de grote steden om de hoek van de camping! Duinrell ligt op een half uurtje rijden van Amsterdam. Bezoek ook miniatuurstad Madurodam, ga shoppen in het centrum van Den Haag of flaneren op de boulevard in badplaats Scheveningen… Vakantie- en Attractiepark Duinrell is ook geweldig in het voor- en naseizoen en de winter!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Vakantie- en attractiepark Duinrell
Wassenaar
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com