Kamperen met vijf sterren in de Charente-Maritime
Camping Sandaya L’Orée du Bois is een vijfsterrenfamiliecamping gelegen tussen Royan en het Île d’Oléron in het pijnbomenbos van La Coubre in de Charente-Maritime in West-Frankrijk. De camping ligt slechts 4 kilometer van de Atlantische Oceaan en de stranden van La Palmyre, maar de camping zelf heeft 2000 m2 aan verwarmd waterpark. Heerlijk!
Boomklimmen in Parc Indian Forest
In deze prachtige omgeving biedt de comfortabele camping een geweldig animatieprogramma voor jong en oud. Zowel overdag als ’s avonds heeft het animatieteam menige verrassing voor je. Zo zijn er diverse kinderclubs, ook voor tieners. Hier moet je bij zijn! Behalve de sporttoernooitjes, de spelletjes, knutselmiddagen, voorstellingen en minidisco, zijn er ook originele en avontuurlijke activiteiten, zoals een Escape Game en een verblijf in het Parc Indian Forest vlak bij de camping. Met 12 parcoursen en zo’n 170 boomklimactiviteiten, ook aan de kleintjes is gedacht. Onvergetelijk! ’s Avonds is het tijd voor dansen, concerten en voorstellingen.
Exotisch aandoend waterpark met wellness
Het waterpark heeft ronde bassins in de vorm van lagunes, glijbanen, bruggetjes, terrassen, wellness en palmbomen. Dit geeft een exotisch tintje aan je vakantiebeleving. Het geheel is verwarmd en de kinderen kunnen spelen in het kikkerbad, de kunstrivier en de glijbanen, terwijl jij lekker kunt verblijven in een van de bubbelbaden van de balneo. Wellness wordt hier met een hoofdletter geschreven, met sauna’s, hamams, theeruimte en schoonheidssalon.
Eten doe je bij restaurant Coco Loco
Camping Sandaya L’Orée du Bois beschikt over een eenvoudig campingwinkeltje voor je dagelijkse boodschappen. Wil je niet koken, geen probleem, er is een take-awayservice voor pizza’s, frites en burgers. Wil je het helemaal op chic, dan kun je terecht in het restaurant Coco Loco voor zowel brasseriegerechten als voor zeevruchten.
Mooiste dierentuin van Frankrijk
Het bos van La Coubre biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bezoek de eilandjes voor de kust en badplaatsen met watersportactiviteiten. Een van de mooiste dierentuinen in Frankrijk is Zoo de la Palmyre. Geniet van de traditionele vissersdorpen. Hier is zo veel te zien, je komt ogen en oren tekort. Laat je informeren bij de receptie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Sandaya L'Orée du Bois
Les Mathes
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com