Kamperen in vakantiegebied Vendée
Camping Yelloh! Village Le Chaponnet is een ideale locatie voor een comfortabele en ontspannen kampeervakantie, zowel door de ligging als de goede faciliteiten. Deze camping in Frankrijk (Vendée) ligt op 1 kilometer afstand van het bos en 1,3 kilometer afstand van het strand.
Zwemparadijs met glijbanen!
Camping Yelloh! Village Le Chaponnet heeft talrijke voorzieningen. De leukste is misschien wel het zwemparadijs. Geniet van het verwarmde overdekte zwembad van 100 m² met waterval en jacuzzi of van het verwarmde grote buitenzwembad en kinderzwembadje, en geniet van de zon op één van de ligstoelen. En wat dacht je van de waterglijbanen? Leuk voor de kinderen!
Sport en ontspanning
Ontspannen doe je in de sauna (tegen betaling) en tijdens de hydromassage. Wie liever actief aan de slag gaat kan terecht in de fitnessruimte, op het sportterrein of op het tennisveld. Overige voorzieningen: een bar met restaurant, spelletjeszaal, speeltuin, fietsverhuur, gratis wifi, animatie voor jong en oud en nog veel meer.
Veel gezellige festiviteiten
In de avonduren kun je genieten van diverse optredens, muziek- en dansavonden en spellen.
In de buurt van camping Yelloh! Village Le Chaponnet kun je veel leuke dingen ondernemen. Bezoek badplaatsen Saint-Gilles-Croix-de-Vie en Sables d’Olonne of geniet van de disco, het casino, de dierentuin, paintball, karting en mooie vissershavens. Ook het themapark van Puy du Fou is een leuke belevenis. Vendée is een regio waar veel gezellige festiviteiten plaatsvinden, dus op camping Yelloh! Village Le Chaponnet zit je goed!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Yelloh! Village Le Chaponnet
Brem-sur-Mer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com