Rustige camping in echt vakantiegebied
Camping Le Bois Dormant ligt in Saint-Jean-de-Monts, een gezellige toeristische plaats in de Vendée. Op slechts 2,5 km van het strand ligt deze rustige camping. Je wordt welkom geheten door een prachtige waterval en ruisende pijnbomen.
Heerlijk spetteren
De ruim opgezette camping Le Bois Dormant heeft twee verwarmde zwembaden, peuterbad, schitterende waterglijbanen en een bubbelbad, met een zonneterras en een bar en restaurant in de directe nabijheid.
Vanilla Café
Het animatieteam organiseert allerlei sporttoernooien en leuk bedachte spelletjes. Geniet van de kinderen die de hele dag in touw zijn bij de diverse kidsclubs voor alle leeftijden. En Vanilla Café is de place-to-be als het gaat om concerten, optredens en shows in alle varianten!
Uitnodigend
Het prachtige kustplaatsje Saint-Jean-de-Monts en de uitnodigende zandstranden zijn makkelijk toegankelijk via een goed ontwikkeld fietspadnetwerk. Geniet verder van de kustplaatsjes hier, Île de Noirmoutier, Nantes, het attractiepark Puy du Fou, de zoutpannen van Guérande, Saint-Gilles-Croix-de-Vie en Les Sables d’Olonne.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Siblu Camping Le Bois Dormant
Saint-Jean-de-Monts
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com