Kamperen in het heuvelachtige Sauerland
KNAUS Campingpark Hennesee ligt midden in de heuvelachtige regio Sauerland bij het plaatsje Meschede. Je vindt op deze camping uitgestrekte bossen en een prachtig meer vlakbij. Een heerlijke omgeving om lange wandelingen of fietstochten te maken, lekker langs de oever van het meer te lopen of op een andere manier actief vakantie te vieren.
Vermaak voor jong en oud
Op KNAUS Campingpark Hennesee zelf kun je genieten van het overdekte en verwarmde zwembad met sauna of anders spelletjes en boeken lenen. In het hoogseizoen biedt een animatieteam veel vermaak voor kinderen en volwassenen. Op de camping zijn ook veel mogelijkheden voor een actief dagje: golf, tennis, volleybal en minigolf. Vlak bij de camping kun je op het meer windsurfen en andere watersporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld vissen en zwemmen. Is het geen weer om buitenactiviteiten te doen? Geen probleem, je kan je binnen ook prima vermaken met o.a. tafelvoetbal en poolen.
Geen zorgen over een uitgebreide maaltijd
Voor alle dagelijkse levensbehoeften voorziet de ruim gesorteerde supermarkt. En heb je eens geen zin om te koken, het café-restaurant op de camping verzorgt graag een uitgebreide maaltijd. Lekker makkelijk!
Midden in de groene natuur
In de buurt van KNAUS Campingpark Hennesee zijn er talloze steden te bezoeken en veel culturele bezienswaardigheden om tijdens een dagje uit van te genieten. Je zult versteld staan van de schoonheid van de omgeving, aan de Hochsauerland Höhenstraße! Niet zo heel ver van het stedelijke gebied Dortmund-Essen-Köln zit je al meteen midden in de groene natuur. Net ten oosten van Nordrhein-Westfalen ligt bovendien de bosrijke deelstaat Hessen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Knaus Campingpark Hennesee
Meschede
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com