Centraal tussen Lyon en de Franse Alpen
Camping Sites & Paysages Les 3 Lacs du Soleil in Trept ligt centraal tussen de geweldige stad Lyon en de Franse Alpen en is, zoals de naam al zegt, omgeven door 3 meertjes. In één van deze meren kun je heerlijk zwemmen! Er is ook een glijbaan aanwezig en het meer wordt ’s avonds verlicht.
Prijswinnende natuurcamping
Ook is er een zwembad met peuterbad. Op deze prijswinnende natuurcamping (met wifi waarvoor betaald moet worden) is het prettig vertoeven. Het animatieteam zorgt voor onvergetelijk leuke momenten. Zowel jong als oud zal zich vermaken met de activiteiten. Camping Sites & Paysages Les 3 Lacs du Soleil beschikt over een bar, boulangerie, een restaurant met kleine kaart (snacks) en een uitgebreider restaurant. Zin om te sporten? Je kunt hier volleyballen, tennissen, tafeltennissen, jeu-de-boulen, skaten, vissen (op forel), minigolfen en er is een trainingsparcours met 16 hindernissen.
Met de elektrische fiets eropuit
Tevens zijn er 20 elektrische fietsen beschikbaar voor verhuur. Kleine kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin! In de omgeving van de camping vind je supermarkten, benzinepompen en leuke pretparken, valleien, watervallen en steden (zoals Lyon).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Les 3 Lacs du Soleil
Trept
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com