Op camping TerSpegelt, gelegen in het bosachtige natuurgebied De Kempen, ben je aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie. Deze prachtige 5-sterren camping biedt veel rust, ruimte en recreatieve en sportieve voorzieningen voor het hele gezin.
Zowel buiten als binnen is het leuk op camping TerSpegelt. Buiten vind je onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan en de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. Er is ook een voetbalveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een klimwand, een tokkelbaan, een speeltuin, een airtrampoline en een nieuwe PumpTrack.
Daarnaast zijn er veel overdekte voorzieningen op camping TerSpegelt, waaronder een supermarkt, een strandpaviljoen, een snackbar, een kantine en 2 restaurants.
Prachtig is SterrenStrand, het overdekte water- en zandspeelparadijs. Ook het ‘gewone’ zwembad van camping TerSpegelt is heerlijk: het water is verwarmd tot 30 graden. Het bubbelbad en peuterbad zijn zelfs 33 graden!
De omgeving van deze camping in Nederland is erg leuk. In de Brabantse Kempen, het natuurgebied waar camping TerSpegelt ligt, valt veel te ontdekken. Tegenover de camping ligt Natuurpoort TerSpegelt, met vele wandel- en fietsmogelijkheden het startpunt om de natuur te verkennen. Voor kinderen is er een kabouterpad waarbij ze op een speelse manier door de natuur struinen.
Steden als Eindhoven en Tilburg zijn dichtbij en ook verblijf je hier niet ver van de Nederlands-Belgische grens.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Recreatiepark TerSpegelt
Eersel
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com