Een echt vakantiegebied in Les Landes
Camping Sandaya Sanguinet Plage – Les Grands Pins is een schitterende vijfsterrencamping aan het meer van Sanguinet in Les Landes in Zuidwest-Frankrijk. Tussen het bekende Biscarrosse en het Bassin van Arcachon geniet je van je vakantie te midden van uitgestrekte meren, geurige dennenbossen en mooie zandstranden.
Zwemparadijs met Aqua Caraïbes
Door de ligging is deze camping in Frankrijk uitermate geschikt voor alle vormen van watersport voor groot en klein. Het heerlijke zandstrand aan het meer nodigt uit om zandkastelen te bouwen of te beachvolleyballen. Ook de camping zelf beschikt over een mooi zwemparadijs, met een buitenbad, een verwarmd binnenbad, whirlpool en bubbelbaden en een prachtige waterspeeltuin met glijbanen en fonteinen: Aqua Caraïbes. Dit vinden vooral de avontuurlijke waterratjes fantastisch! Rondom het zwembad kun je lekker ontspannen in ligbedden.
Kinderen en tieners de hele dag in touw
Het professionele animatieteam en de kinderclubs zorgen ervoor dat je kinderen, ook tieners, met fantastische herinneringen weer naar huis gaan. Spelletjes, creatieve activiteiten, sport en thema-avonden, het kan niet op. Bovendien is er een speelweide, een springkasteel en een speelzaal. Voor de volwassenen zijn er diverse sportterreinen.
Uitstekende gerechten uit de streek
De gastronomie in dit gebied is geweldig. De bar-restaurant-pizzeria op de camping laat je genieten van gerechten uit de streek. Gezellig binnen of buiten op het terras. Voor een snelle hap tussendoor kun je terecht in de snackbar. De kleine supermarkt staat garant voor verse broodjes in de ochtend en alle overige basisproducten.
Talloze wandel-, fiets- en ruiterpaden
Vanaf Camping Sandaya Sanguinet Plage – Les Grands Pins heb je de keuze uit talloze wandel-, fiets- en ruiterpaden (manege in de buurt!) en de zee is nooit ver weg. Kanoën of kajakken kun je op de rivier de Leyre. Informeer bij de receptie voor nog veel meer activiteiten, markten, evenementen en festivals.
Dune du Pilat en de Médoc
Dagtripjes zijn interessant naar Sanguinet, Arcachon, Biscarrosse, La Teste-de-Buch, Cap Ferret, Gastes, Parentis-en-Born, Lacanau, Bordeaux en Hourtin. Een must-see is de majestueuze Dune du Pilat voor schitterende uitzichten. Geniet van de kastelen en de wijngaarden van de Médoc. Iedere plek heeft zijn charme en let op wanneer de lokale markten er zijn. Altijd leuk!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Sandaya Sanguinet Plage
Sanguinet
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com