Kamperen bij de Gorges du Verdon
Camping Terra Verdon – Ciela Village is een prachtige viersterrencamping in Castellane, een ideale camping om de Verdon en zijn Gorges te verkennen in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Jouw droom om dicht bij een van de spectaculairste canyons van Europa te kamperen met het hele gezin, kun je nu beleven.
Dit wordt een onvergetelijke vakantie
De camping is aangelegd in een openlucht amfitheater, genesteld aan de voet van de bergen van Castellane en vlak bij het smaragdgroene meer van Castillon, een van de meest ongerepte meren van de streek. Het uitzicht op Roc de Castellane is adembenemend. Camping Terra Verdon – Ciela Village beschikt over een moderne infrastructuur, een prima service en een gezellige sfeer. Voor jong en oud is er een gevarieerd animatieprogramma, ideaal voor een goed humeur en onvergetelijke herinneringen.
Verwarmd zwembad of naar het meer van Castillon
Het verwarmde zwembad zorgt ervoor dat je behalve in de zomer ook in de lente lekker buiten kunt zwemmen. Het zal al gauw je lievelingsplek worden. In een van de ligstoelen kun je zonnebaden of geniet van een relaxt verblijf in het solarium. Intussen kunnen de kinderen zich vermaken met opblaasbare spelletjes en allerlei waterspelen. Vanuit de camping is het meer van Castillon goed bereikbaar. Daar kun je naar hartenlust waterfietsen, kajakken, kanoën, surfen en suppen. Of huur een bootje om midden op het meer een hengeltje uit te gooien. Lekker relaxen op het strand kan natuurlijk ook.
Sport met een hoofdletter S
Het sportterrein staat garant voor allerlei activiteiten op het gebied van sport en recreatie. Dat maakt deze camping zo geschikt als familiecamping. Het animatieteam staat voor je klaar om een activiteit te vinden die bij je past. Van sporttoernooitjes tot speurtochten en van wellnessactiviteiten tot poolparty’s. Met professionals kun je de omgeving verkennen op sportieve manieren.
Geniet van lekkere streekproducten
In het restaurant van de camping, dat naast het zwembad ligt, kun je elke dag genieten van het beste uit de Provençaalse keuken. Daarnaast kun je maaltijden meenemen naar je eigen stek, want je zult wel niet altijd zin hebben om te koken. Een supermarktje voorziet je van je basisboodschappen zoals verse broodjes. Iets van de camping af ligt een grotere supermarkt.
Castellane
Castellane is een karakteristiek dorpje dat midden in het regionale natuurpark van de Verdon ligt op de Route Napoléon. Het landschap is uitzonderlijk en het aanbod aan excursies en recreatiemogelijkheden is uiterst divers. Struin door de straatjes en geniet van de ambachtswinkeltjes in dit typische Provençaalse sfeertje. Liefhebbers van oldtimers moeten naar het Citroën Museum.
Outdoorsporten in typisch Provençaalse omgeving
Dagtrips die zeer de moeite waard zijn, zijn de vele wandelexcursies die de camping organiseert. Van gezinswandelingen tot de duizelingwekkende tochten voor mensen zonder hoogtevrees. Op de rivier de Verdon kun je onder professionele begeleiding wildwatersporten beoefenen, zoals raften, hydrospeed, air boat, aqua-rando en canyoning. Een regelrechte sensatie voor kinderen. Klimmen, bungeejumpen en parapenten zijn andere uitdagingen die je kunt aangaan. Andere uitjes? Het meer van Sainte-Croix, de aardewerkateliers van Moustiers-Sainte-Marie, de restaurantjes van Saint-Julien-du-Verdon, de vele uitzichtspunten in de omgeving op de Gorges du Verdon, de lavendelvelden en de olijfbomen in de omgeving, parfumstad Grasse en de lokale markten met streekproducten. Genoeg te zien!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Terra Verdon - Ciela Village
Castellane
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com