Authentieke camping in Loirevallei
Camping Siblu Le Domaine de Dugny in Onzain ligt in het hart van de prachtige Loirevallei met de magnifieke sprookjeskastelen in de buurt.
Authentieke boerderijgebouwen
Blikvanger van Camping Siblu Le Domaine de Dugny is het zwembadcomplex met diverse verwarmde baden, zowel binnen als buiten, peuterbaden, waterglijbanen, bubbelbad en leuke waterspelen. Het leuke van deze camping is dat alle traditionele boerderijgebouwen in authentieke staat worden gebruikt en dat geeft een nostalgische sfeer. De ligging aan een meertje geeft het geheel een rustiek karakter.
Combineer sport en lokale lekkernijen
Sport, animatie en entertainment is volop aanwezig. Gezellig! Geniet van lokale lekkernijen in het restaurant of nip aan een glas Loirewijn.
Kastelen en hoogwaardige gastronomie
Trips? Rij naar Disneyland Paris, wat met de auto goed te doen is. Iets dichterbij ligt Blois met het Museum van Houdini (House of Magic) en Touraine, de tuin van Frankrijk of boek een luchtballon. Eén ding is zeker: de Loirevallei met zijn geweldige Renaissance-kastelen en hoogwaardige gastronomie staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Siblu Camping Le Domaine de Dugny
Onzain
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com