Vijfsterrencamping op een vijfsterrenlocatie
Camping La Vallée de Deauville ligt aan de Normandische kust, in de regio Calvados, ten oosten van Caen. Deauville is een bekende badplaats, net als het nabijgelegen Trouville. Deze schitterende camping in Frankrijk heeft maar liefst 5 sterren!
Schitterend vijfsterren aquapark
Het nette en natuurlijke campingterrein is erg groen, met veel beplanting en bloemen en er is een meer waar je kunt vissen. Je kunt hier, afgezien van het strand van de Atlantische Oceaan, ook op camping La Vallée de Deauville zelf veel waterpret beleven, want er is een schitterend aquapark of zwemparadijs aangelegd met glijbanen, watervallen en rotspartijen. De kinderen kunnen zich vermaken in de speelzaal met computerspellen of in de speeltuin op de camping. Het restaurant is zeker ook het bezoeken waard. Paardrijmogelijkheid op 1 km van de camping. Men spreekt op camping La Vallée de Deauville ook Nederlands.
Authentieke, gezellige stadjes en D-Daystranden
De beroemde stranden waar op D-Day de invasie van Normandië plaatsvond liggen op zo’n 4 kilometer afstand van camping La Vallée de Deauville. Er zijn diverse musea en gedenkplaatsen, zoals het Canadese oorlogsmuseum bij Juno Beach. Als je voor het eerst gaat kamperen in Normandië, zul je aangenaam verrast zijn door het lieflijke, licht glooiende landschap en de authentieke stadjes en haventjes van deze streek. Heel mooi is het stadje Honfleur. Spectaculair is een bezoek aan de nabijgelegen kartbaan. Bovendien zijn het toeristische Deauville en Trouville erg aan te raden met hun jachthaven, toeristentreintje, casino’s, boulevard en vooral veel gezelligheid!
Proef de wereldberoemde calvados
Bezoek ook eens een distilleerderij waar het wereldberoemde drankje calvados wordt gestookt, en laat je op een proeverij verwennen met deze stevige borrel of zachtere appelcider! Dat kan bijvoorbeeld in Pont-l’Évèque. Op deze camping in Frankrijk beleef je een heerlijke vakantie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping La Vallée de Deauville
Saint-Arnoult
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com