Sportieve vakantie in bourgondische Ardennen
Ardennen Camping Bertrix ligt op één van de mooiste plekjes om te kamperen in de Belgische Ardennen, tussen de historische steden Bouillon en Bastogne. Het kleine stadje Bertrix aan de rivier de Semois is het ideale vertrekpunt voor sportieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën of een pittige survival. In de omgeving van camping Bertrix is er veel te zien: abdijen, kastelen en natuurlijk leuke adressen voor een lekker Belgisch biertje of een goed glas wijn.
Natuur met een hoofdletter
Ardennen Camping Bertrix is een viersterrencamping in een bosrijke omgeving. Een aanrader voor wandelaars en natuurliefhebbers. Je hebt in deze groene oase geweldige recreatiemogelijkheden en veel eersteklas voorzieningen. De kampeerplaatsen tussen de bomen zijn erg ruim. Je kunt op Ardennen Camping Bertrix ook een luxe stacaravan huren.
Genieten geblazen
Zin om te zwemmen? Dat kan in het vernieuwde zwembad van camping Bertrix. En wat dacht je van de taverne in een houten chalet naast het zwembad? Hier kun je ook je gewenste buitensportactiviteiten regelen. Genieten van je vakantie doe je op het terras. In het hoogseizoen staat er regelmatig een luchtkussen met survivalbaan voor de echte durfals.
Ongedwongen sfeer
Een heerlijke camping in België voor een actieve zomervakantie of een mooie herfstvakantie. In het naseizoen is de ongerepte natuur in de Ardennen op haar mooist. Voor kinderen wordt er van alles georganiseerd. Geniet van de ongedwongen sfeer, de gastvrijheid en de goede service!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Ardennen Camping Bertrix
Bertrix
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com