Magnifieke omgeving in Noord-Slovenië
Aan de rand van de Alpen, in het noorden van Slovenië vind je camping Menina in het hart van het mooie brede dal van de Savinja, omringd door bossen en bergen tot 2500m. Ideaal voor wandelaars, fietsers en andere liefhebbers van rust, ruimte, natuur en die actief willen zijn in het ‘echte’ Slovenië.
Zwemmeertje en andere outdoorattracties
Op camping Menina ligt een mooi zwemmeertje, ideaal voor kinderen. De rivier, die langs het kampeerterrein loopt, nodigt uit om te kajakken en te raften. Voor kinderen is er een speelplaats en zes keer per week animatie. Tieners komen aan hun trekken bij een gezellig kampvuur of doen mee met een speciale tiener-hiketour met overnachting. Kom op adem in de sauna of tijdens een massage.
Goed tafelen in het restaurant
Op de camping is een goed restaurant met een gezellig terras. Op 300m van de camping is een bakkerij, op 2 km een minimarkt, postkantoor en geldautomaat.
Van de grotten tot de hoogste waterval
Door de centrale ligging is het een perfecte locatie voor daguitstapjes naar alle toeristische topattracties in het land: de grotten van Postojna, wijngebied Jeruzalem, Ljubljana, Bled, de Logar-vallei met de hoogste waterval van Slovenië en de bergtop Golte.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Menina
Rečica ob Savinji
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com