Heerlijk zwemparadijs met 2 glijbanen midden in een natuurpark
Op een bijzondere middeleeuwse vestingboerderij midden in de natuur van de Midi-Pyrénées vind je Camping RCN Val de Cantobre. Vanaf deze bijzondere locatie kijk je uit over de Dourbievallei. Dat uitzicht verveelt nooit en daar kun je de hele vakantie van genieten! De voorzieningen op de camping erg goed. Een gezellig restaurantje, heerlijke zwembaden met meerdere glijbanen, leuke animatie en zelfs een privé spa. Wat wil je nog meer?! Dit is een ontspannen vakantieadresje voor jonge gezinnen. In de buurt liggen typisch Franse oude dorpjes zoals het adembenemende La Couvertoirade.
Landelijke topcamping
De afwisselende streek Midi-Pyrénées in het Zuiden van Frankrijk staat bekend om hoge bergen en diepe rivierkloven. Op ongeveer dertig kilometer van de bekende Gorges de Tarn ligt de sfeervolle camping. Net ten zuiden van het plaatsje Cantobre ligt Camping RCN Val de Cantobre op knus terrein tegen de helling van een heuvel aan. Het hoogteverschil op de camping zorgt voor schitterende uitzichten over het omringende natuurgebied Les Grands Causses.
Waterpret in de zon
Een van de favoriete plekjes op de camping is het zwemparadijs met rotspartijen, fonteintjes, een bruggetje en heerlijke ligbedjes. De twee zwembaden, twee verwarmde peuterbadjes, een veertig meter lange wildwaterglijbaan en een driedubbele korte glijbaan staan garant voor dagenlang plezier. Alle spetterende waterratten worden in de gaten gehouden door de vriendelijke badmeester. Aan de rand van de camping stroomt de Dourbie. De oever is een gezellig plekje om lekker pootje te baden.
Samen spelen en ontspannen
Elke dag haalt het animatieteam alles uit de kast om de kinderen te vermaken. Daarbij krijgen ze hulp van de mascottes van de camping, Alex & Sammy. In de speciale speelhal of in de buitenlucht is het altijd feest met deze twee mascottes. Terwijl de kinderen geschminkt worden of nieuwe danspasjes leren, kunnen de ouders zich volledig ontspannen.. Wat dacht je van een momentje in de sauna of de jacuzzi? Of even de benen strekken op een mooi wandelroute die vanaf de camping start?
Safaritent of luxe zonneterras
De terrassencamping kent een prettige mix tussen ruime kampeerplaatsen en nette huuraccommodaties. Een groot chalet, een avontuurlijke lodgetent of een luxe stacaravan; stuk voor stuk zijn ze smaakvol ingericht. Vanaf sommige plekjes tuur je in de verte naar een middeleeuws stadje in de buurt. Wie een eigen zonneterras wel aangenaam vindt klinken, boekt de meest luxe stacaravan.
Spektakel bij rivier de Tarn
Zo’n kleine dertig kilometer verderop ligt het gigantische viaduct van Millau over rivier de Tarn. Ook op de achterbank zullen ze hun ogen uitkijken bij deze hoogste brug ter wereld. Aan de noordzijde van de brug ligt het bezoekerscentrum. Ga daar zeker even kijken, want vanaf dat punt zie je pas goed hoe hoog en indrukwekkend dit bouwwerk is. Rivier de Tarn is trouwens ook ideaal voor een tochtje met de kano of kajak vanaf een opstappunt in de buurt van de camping.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping RCN Val de Cantobre
Nant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com