Aantrekkelijke camping in de Ardennen
Camping Floreal La Roche-en-Ardenne ligt op loopafstand van de gelijknamige plaats in een bosrijke omgeving in een prachtig stukje Ardennen aan de oevers van de rivier de Ourthe, bron van mooie kayakmomenten en vlak bij de vele wandel- en mountainbikeroutes.
Zwemmen en wellness
Het verwarmde openluchtzwembad ligt eveneens op loopafstand van de camping. Er is een heerlijke wellnessruimte met sauna, jacuzzi, relaxruimte, aromatherapie en aangepaste muziek in een hypermoderne caravan, uniek in de Benelux. Sportievelingen kunnen zich uitkuren op de diverse sportvelden, in de kayaks en op de mountainbikes.
Attractief animatieprogramma
In het hoogseizoen komen jong en oud aan hun trekken met een attractief animatieprogramma en speciale avonden in de taverne met disco, karaoke, bingo en nog veel meer. De taverne c.q. het restaurant heeft een schaduwrijk terras, waar je kunt genieten van streekgerechten, afhaalmaaltijden en snacks. Een winkeltje voorziet je van de dagelijkse boodschappen.
Voordeelkaart bij talloze attracties
Bij de receptie van Camping Floreal La Roche-en-Ardenne zijn allerlei voordeelkaarten te verkrijgen ten behoeve van kortingen bij verschillende toeristische attracties in de regio. Voorbeelden hiervan zijn het toeristische treintje in de buurt, het wildpark, het museum van de Slag om de Ardennen, grottenbezoek, kortingen op de outdooractiviteiten van het Brandsport Adventure Team en het Outdoor Center. Leuke dagtrips gaan verder naar het kleinste stadje van België, Durbuy, Dinant, Houffalize, Bastogne en het Groothertogdom Luxemburg.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Floreal La Roche-en-Ardenne
La Roche-en-Ardenne
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com