Kiezen tussen meer, zee en zwembad
Neem je een duik in het aquapark, het Bassin d’Arcachon of in zee? Aan jou de keuze! Siblu Camping Les Viviers met zwemparadijs ligt namelijk direct aan de binnenzee bij Arcachon. Relax op het privéstrand of vaar in een kano het water op. De palmbomen zorgen voor een tropisch tintje op je vakantie in Zuid-Frankrijk. Wil je een dagje naar het strand? Binnen tien minuutjes sta je aan de Atlantische Oceaan. Een chalet direct aan het meer maakt je verblijf op deze Franse camping af.
Een uniek plekje aan de Atlantische kust
Deze camping ligt op een uniek vakantieplekje: tussen het Bassin d’Arcachon en zee. De grote baai van Arcachon ligt ter hoogte van Bordeaux. Je verblijf hier in het zuiden van Frankrijk in de bosrijke Gironde. De Atlantische kust is maar vijf kilometer ver. Tien minuutjes rijden en je staat op het strand. Maak je dus op voor een duik in zee of een lange strandwandeling. Neem schep en emmer mee voor de schelpen die jullie onderweg vinden.
Waterpret in zonnig Zuid-Frankrijk
Beleef iedere dag waterpret op deze camping in het zonnige zuiden van Frankrijk! In het aquapark van 620 m2 kan het hele gezin zich uitleven. Neem een duik in het grote buitenzwembad of het overdekte zwembad. De kinderen zullen vooral genieten van de waterspeeltuin met zijn kleurrijke sproeiers. Of misschien willen ze wel eindeloos van de grote glijbaan af. Zowel binnen als buiten vind je een peuterbad. Dus ook de allerkleinsten kunnen hier lekker spetteren.
Een volle vakantiedag
Een aquagymles om je dag te beginnen. Daarna een potje voetballen met de kinderen of een duik in het zwembad. En ’s avonds gezellig met z’n allen meedoen met de karaoke. Zo kan je vakantiedag eruitzien op Siblu Camping Les Viviers. Maar er is nog veel meer te doen op de camping. Je kunt ook zumbalessen nemen en een potje jeu-de-boulen. Jij mag kiezen! Wil je drinken op je vakantie? Ga op het terras aan het meer zitten en geniet van het uitzicht.
Zonsopgang boven het meer
Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een vakantie in een accommodatie. Op de camping is de keuze groot. Logeer lekker knus in een Coco Sweettent. Of verblijf juist in een ruime mobilhome. Wil je echt genieten van je vakantie aan het water? Logeer dan in een chalet aan de oever van het bassin. Dan word je iedere dag wakker met een zonsopgang boven het meer.
Ontspannen aan Bassin d’Arcachon
De camping ligt op een fantastisch plekje: direct aan het Bassin d’Arcachon. Op deze binnenzee is het heerlijk kanoën. Vaar de rust tegemoet op het open water. Maar ook op het privéstrand kun je helemaal ontspannen. Geef je vakantie in Frankrijk een tropisch tintje. Ga onder een rieten parasolletje in het zachte zand liggen. Of zoek de schaduw op van een palmboom. De kinderen vermaken zich ondertussen op het opblaaspark op het water.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Siblu Camping Les Viviers
Lège-Cap-Ferret
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com