Grand confort in de Doubs (Jura) in Oost-Frankrijk
Camping Du Bois de Reveuge mag zich met recht een 4-sterrencamping noemen. Hier word je verwend met ‘Grand Confort’! En dat op een geweldige locatie in het departement Doubs in het oosten van Frankrijk: in het hart van een prachtig deel van het land met de bekende toeristengebieden Jura, Vogezen en Elzas, niet ver van de grens met Zwitserland.
Bossen en meertjes
Camping Du Bois de Reveuge ligt op een 24 ha groot vakantiepark met glooiende weiden, bossen en meertjes. De camping ligt midden in de natuur en kijkt uit op de uitlopers van de Jura.
Vervelen is geen optie
De meeste activiteiten van het park zijn gratis, zoals onder meer boogschieten en waterfietsen, kanoën en vissen (karpers) in het meertje op de camping en in het hoogseizoen zwemmen en zeilen. Uiteraard zijn de beide zwembaden (eentje overdekt) op de camping ook gratis. Eén is uitgerust met mooie waterglijbanen en het andere kan overdekt worden zodat de kinderen hier ook met minder mooi weer lekker een duik kunnen nemen. Verder kunnen kinderen ponyrijden op camping Du Bois de Reveuge en volwassenen kunnen uitstapjes te paard maken. Ter plaatse kun je mountainbikes huren om de fraaie omgeving beter te leren kennen en ook worden er leuke wandeltochten georganiseerd. En wat dacht je van de fitnessruimte? Zo blijf je ook op vakantie nog in conditie!
De Doubs is vol verrassingen
Andere dagtochtjes brengen je bij de gerestaureerde forten van Besançon en Belfort, het dal van de rivier de Doubs, de dierentuin van Mulhouse en het interessante museum van auto- en rijwielenfabrikant Peugeot in Sochaux en het speelgoedmuseum in het kasteel van Montbéliard. Dat kasteel ziet er eerder Duits dan Frans uit. Montbéliard hoorde namelijk heel lang tot Württemberg en de stad heeft nog veel meer Duitsaandoende gebouwen. Als je voor het eerst gaat kamperen in dit deel van Frankrijk zul je versteld staan van het prachtige landschap van de Jura en de Elzas en de vele, karakteristieke Franse dorpjes.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 152,00

Locatie

Camping Du Bois de Reveuge
Huanne-Montmartin
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com