Veel faciliteiten voor topvermaak
Camping Resort Solaris is onderdeel van een resort met hotels en een haven. Campinggasten mogen gebruik maken van alle faciliteiten, en dat zijn er een heleboel! Je verblijft op een plek waar dag en nacht leven in de brouwerij is. Geniet van een bruisende vakantie en laat de vrolijke klanken uit de gezellige barretjes en restaurants je uitnodigen voor een avondje vermaak.
Pittoreske ligging
De camping zelf ligt in een mooi pijnbomenbos naast het strand en dicht bij de jachthaven. Bij de zee is het heerlijk toeven! Camping Solaris is een zeer levendige camping met een eigen zwembad voor de campinggasten bij de camping (open van midden april tot midden oktober) en volop ander vertier voor jong en oud. Bezoek vooral de schitterende minigolfbaan. De minigolfbaan is een ware attractie. De sprookjesachtige (kanon)geluiden dragen bij aan de beleving!
Grootste aquapark aan Adriatische kust
Op een ander deel van het resort is het grote en luxe aquapark (entree tegen betaling en open van half april tot eind september) met een uniek ontwerp, het grootste aan de Adriatische kust, in het hart van Dalmatië, tussen Kids hotel Andrija en Beach hotel Jakov. Jong en oud kunnen zich de hele dag vermaken in en met watergerelateerde attracties en activiteiten. Kinderen die jonger zijn dan 6 jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene. Een fantastisch complex met een kunstrivier, glij- en roetsjbanen, watervallen, noem maar op. En wat dacht je van het luxe wellnesscenter met allerlei faciliteiten waaronder een kapsalon? Hier kan je heerlijk ontspannen en je laten verwennen. Dan kun je daarna verder, bijvoorbeeld om te feesten tot in de late uurtjes in de diverse restaurants en barretjes. De (deels kiezel)stranden zijn aantrekkelijk voor kinderen, o.a. door een speeltuin op het strand. Er is een stranddouche en verhuur van ligstoelen en parasols.
Sporten en eten: variatie genoeg
Sportliefhebbers kunnen op camping Solaris basketballen, voetballen, beachvolleyballen, tennissen, minigolfen, tafeltennissen, watersporten of een fiets huren (niet alle sportvoorzieningen zijn gratis).
Wil je zelf wat te eten koken, dan kan je boodschappen doen in de aanwezige supermarkt of een kleinigheidje kopen in de souvenirwinkel van camping Solaris. Het restaurant op het terrein is echter heel goed, dus misschien eet je er wel iedere avond! Of je haalt een snelle maaltijd in de snackbar. De paden op de camping zijn erg mooi aangelegd.
Historische steden en nationale parken
In de schitterende, mediterrane omgeving van camping Solaris vind je onder andere de nationale parken Krka en Kornati. Hier kan je genieten van de wonderschone natuur. Ook zijn er sportmogelijkheden en restaurants te vinden in de buurt. Op slechts 6 kilometer afstand ligt het historische Šibenik, een stadje dat zeker de moeite waard is om een bezoek te brengen, al is maar het door de evenementen die er regelmatig gehouden worden. Leuke steden als Soline, Rožac en Vranijca Belvedere liggen op zo’n 50 kilometer afstand van deze camping in Kroatië.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Resort Solaris
Šibenik
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com