Ontdek onze warme en gastvrije boerderij camping in het zuidwesten van Frankrijk, perfect gelegen aan de rand van de Dordogne. Met onze campingarrangementen inclusief de huur van gezellige kamers en heerlijke regionale gerechten bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf in Nouvelle-Aquitaine.
We bieden een verscheidenheid aan accommodaties, variërend van privéplaatsen voor tenten, caravans en campers tot luxere accommodaties zoals huizen, stacaravans en een grote caravan met een prachtig terras en een panoramisch uitzicht op het meer. Onder de unieke kenmerken van ons terrein vindt u een waterbed en een serene stroom.
Omgeven door enorme ruimte en rust, onze boerderij camping in Nouvelle-Aquitaine biedt een groot aantal activiteiten voor alle leeftijden. Kinderen kunnen zich vermaken door hutten in het bos te bouwen, of door een bezoek te brengen aan onze boerderij met zijn diversiteit aan dieren, waaronder Friese paarden, Saint-Bernard honden, antraciet en dachshunds.
Vergeet niet om bij onze gezellige kantine te stoppen om lokale producten uit de regio Nouvelle-Aquitaine te proeven. Of u nu een natuurliefhebber of een gourmet bent, onze boerderij camping, bed and breakfast en hostel in Nouvelle-Aquitaine is de perfecte plek voor een onvergetelijke ontsnapping. We wachten op u om u een authentieke en unieke kampeerervaring in de Dordogne te bieden. BBQ, Drinkwater, Warm water, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Huisdieren toegestaan, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Champsac
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com