Bijzonder Glamperen op de Veluwe. Dat klinkt als muziek in de oren. Wij zijn een kleinschalige camping met veel faciliteiten en mogelijkheden. Bij de safaritenten hebben wij een vuurschaal. Hier kun je ’s avonds een lekker vuurtje stoken.
Er is in de omgeving genoeg te doen. Er liggen ontzettend veel fiets- en wandelroutes in de buurt. En daarbij hebben wij nog een aantal leuke uit tips in de omgeving. Geniet van de omgeving of ga lekker op pad om actieve uitjes te doen met het hele gezin. De camping ligt heel centraal dus alles ligt dichtbij.
Op de camping bezitten wij over een aantal speeltuinen en speeltoestellen. Voor Volwassenen en kinderen een voetbalveld, tafeltennistafel en een Jeu de Boules baan. Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, RV loosplaats, Elektrische kachel, Huisdieren toegestaan, Regenschuilplaats, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Lieren (Veluwe)
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com