Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Staat het bekijken van het noorderlicht ook nog op jouw bucketlist? Twijfel dan niet en grijp nu je kans. Laat je betoveren door het mystieke noorderlicht in IJsland. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu 5 dagen genieten van IJsland. Dit arrangement is dan inclusief je vlucht, het hotel en ontbijt vanaf €499,=

Klik hier om je Noorderlicht arrangement IJsland te boeken.

Noorderlicht arrangement IJsland:

IJsland, het land van sages, trollen en vikingen. En ook het land van schitterende watervallen, vloeibaar gesteente, geisers, gletsjers en weergaloze schitterende natuur. Daarnaast heeft het ook de immens grote geologische spleet in de aardkost, die de scheiding vormt tussen de Amerikaanse tektonische plaat en de Euroaziatische plaat.

Tijdens dit 5 daagse noorderlicht arrangement kun je in korte tijd bijzonder veel van IJsland ervaren. Op dag 2 ga je bijvoorbeeld met een gids op zoek naar het o zo mystieke noorderlicht. Daarnaast kan deze gids je ook veel laten zien en vertellen over de sterrenwereld. Bovendien een reis langs beroemde geisers, watervallen en warmwaterbronnen op dag 3.

Overweldigende natuur in IJsland.

Schema van dag tot dag:

  • Aankomst – Kopavogur, Hotel Vellir op de eerste dag
  • Noorderlichtexcursie en Kopavogur, Hotel Vellir op dag 2
  • Golden Circle Tour op de derde dag en Kopavogur, Hotel Vellir
  • Kopavogur, Hotel Vellir en optionele keuze uit 2 mogelijkheden: South Shore Classic of Ice Cave Classic tijdens dag 4
  • de 5e en laatste dag: Kopavogur, Hotel Vellir – Vertrek

IJsland het lan van watervalllen en veel natuurschoon!

Stedentrip Reykjavik:

Reykjavik is een knusse, bruisende stad die zich uitstekend leent voor een leuke stedentrip. De stad is een combinatie van rijk gekleurd en vooral gezellig aandoende huisjes, een relaxte sfeer, gelegen aan het water en als kers op de slagroomtaart een fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. Kortom een stad die je eens in je leven gezien en ervaren moet hebben.

Bezoek Blue Lagoon tijdens je reis door IJsland.

Blue Lagoon:

Tijdens je trip door IJsland mag een bezoek aan het wereldberoemde Blue Lagoon natuurlijk niet ontbreken. Dit wellness en relax complex is aanlegd rondom een natuurlijke warmwater bron. De kleur van het water, de vulkaan achtige omgeving in combinatie met de mist die boven het water hangt, zorgt voor een sprookjesachtige mystieke omgeving, waar het goed toeven is.

Is dit geen leuk arrangement voor een aangename prijs? Kijk maar snel, boek en vergeet niet aan te vinken op je bucketlist.

Klik hier om je Noorderlicht arrangement IJsland te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 14 november t/m do 26 maart 2020

Prijs

Vanaf €499,=
Vanaf €499,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com