Groot Kerstcircus Groningen

Kom dat zien, kom dat zien! Tijdens de kerstvakantie is het weer zo ver. Ook dit jaar komt de bekende circusfamilie Renz uit Duitsland naar Nederland en presenteert wederom “Groot Kerstcircus Groningen” met een volledig nieuwe show. Bewonder de acrobaten, dieren en natuurlijk ook de clowns en geniet ruim twee uur lang van acts vol spanning, plezier en humor! Groot Kerstcircus Groningen is het perfecte dagje weg voor tijdens de kerstvakantie en daarnaast de grootste familieshow in het noorden van het land.

Circus Renz Belin

Circus Renz, opgericht in 1842, reist al vele jaren door heel Europa. De laatste 25 jaar reist Circus Renz voornamelijk rond door Nederland. Zo ook weer in 2017, het jaar waarin weer vele plaatsen in het hele land zullen worden bezocht.

Het programma van 2017 staat weer bol van spectaculaire acts van diverse internationale artiesten en natuurlijk, zoals gewoonlijk bij Circus Renz Berlin, vele dieren. Imposante Siberische steppenkamelen, vele pony’s en honden zullen garant staan voor een fantastisch uitje voor de hele familie! 

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 23 december t/m zo 7 januari 2018

Openingstijden

Dagelijks om 15.00 uur

Prijzen

Van €25 voor €12,50

Locatie

Voormalige Gremi-terrein
Bronholmstraat
Groningen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje