Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid

Hotelbon JaarkaartKerstroute Kiel-Windeweer 9 en 10 december 2017

De decembermaand is voor velen een maand van warmte en samen zijn met familie en vrienden. Want hoe koud en guur de wintermaand ook kan zijn, december brengt ook gezelligheid en warmte met zich mee. Een mooie maand om op pad te gaan!

Kerstroute Kiel-Windeweer
De traditionele en gezellige Kerstroute wordt ook dit jaar weer georganiseerd door heel Kiel-Windeweer heen door een aantal enthousiaste ondernemende dames uit het dorp.

De kerstroute is jaren geleden ooit klein begonnen maar is inmiddels uitgegroeid tot een schitterende Kerstroute. Een 2-daagse toeristische trekpleister in december die jaarlijks door bezoekers van heinde en verre wordt bezocht. Afgelopen jaar deden er meer dan 20 deelnemers mee, het weer zat wel een beetje tegen (mist) maar toch waren er veel enthousiaste bezoekers die met veel leuke spullen naar huis gingen.

Wat is er te doen
Tijdens de Kerstroute kunt u uitgebreid winkelen en uw hart ophalen aan bijvoorbeeld: (Kerst)decoraties, meubelen, sieraden, handgemaakte cadeauartikelen, kunst, brocante, kleding, kerststukken en natuurlijk zijn er ook veel overheerlijke lekkernijen te proeven en te koop.

Wanneer
De Kerstroute vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 december van 10-18uur

Voor verdere informatie en deelnemers verwijzen wij u graag naar onze facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/KerstrouteKielWindeweer/

Groet,
Kim, Froukje en Mirjam
Wanneer

za 9 t/m zo 10 december 2017

Openingstijden

10:00 - 18:00 uur

Locatie

Kiel-Windeweer
Het Laatste Tafeltje