Geschikt voor: Volwassenen
Faciliteiten: Parkeergelegenheid

Hotelbon JaarkaartOp zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 (beide dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur) wordt het Indoorcentrum (Sorghvliethal) Veendam omgetoverd tot de wereld van de Noordster vrouwenbeurs.
De Noordster vrouwenbeurs is een uniek platform/podium waar kleine en middelgrote ondernemers hun onderneming (producten en diensten) goed ‘in de markt’ kunnen zetten en met een persoonlijke ‘touch’ onder de aandacht kunnen brengen bij de vele bezoekers. Daarnaast kunnen de standhouders volop netwerken en met elkaar in contact komen. Iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) is van harte welkom, want er is echt voor elk wat wils!

Op de Noordster vrouwenbeurs 2017 zullen er vele ‘gedreven’ en ambitieuze standhouders (meer dan 100) staan, met vele bijzondere producten en diensten op het gebied van gezondheid, sport, kunst en ambachten, schoonheid, mode, biologische producten, reizen, eten, drinken, muziek, dans, religie, spiritualiteit/bewustwording, dierenwelzijn, kleding, schoenen, huwelijk, zwangerschap & baby, tassen, bloemen/planten, sieraden, drukwerk, kunst en ambacht etc. etc. Daarnaast vinden er ook interessante en leuke presentaties, demonstraties, lezingen en workshops plaats.
Ook wordt het evenement opgefleurd met diverse vormen van (kinder)entertainment, zoals optredens door artiesten (o.a. Wia Buze..), (buik)dans (showteam Vasara uit Groningen) – en muziekgroepen, modeshows etc.
De ludieke openingsceremonie zal door kunstenares Maya Wildevuur uit Midwolda en Wethouder Schmaal van de gemeente Veendam worden uitgevoerd. Wij verwachten heel veel bezoekers, exacte aantallen kan ik uiteraard niet noemen.

De beurs is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, entreekosten zijn slechts 5 euro en kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis!
Wij kijken alvast uit naar buitengewoon gezellige, inspirerende, veelzeggende, maar vooral ook, voor iedereen, succesvolle dagen!
Wanneer

za 14 oktober 2017

Openingstijden

Beide dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijzen

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa.
Kinderen tot en met 16 jaar gratis.

Locatie

Sportplein/indoorcentrum/Sorghvliethal Veendam
Jan Salwaplein 1
9641 LN Veendam
Het Laatste Tafeltje