48% Korting

Boek hier nu dit prachtige en spot goedkope arrangement van wadlopen en een speciaal bierproeverij vanuit en in Pieterburen vanf €33,50 voor maar €17,50.

Wat is nou lekker dan heerlijk actief, sportief en buiten lichamelijk bezig te zijn geweest en dat afsluiten met een gezellige en heerlijke speciaal bierproeverij? In Pieterburen, ja die van de zeehonden, kun je die combinatie zelf doen. Alleen, met vrienden, collega’s of met familie.

Klik hier om je arrangement wadlopen en speciaal bierproeverij te boeken.

Kom ook naar Pieterburen, Groningen en ga eens een dagje wadlopend genieten van de natuur op het wad. Onder leiding van een stel ervaren gidsen de elementen trotseren van het water, het weer en de natuur. Beleef de prachtige vergezichten, de rust, de stilte en de zilte geur van slik en zee. Het wad is natuurlijk hèt leefgebied van de zeehonden. Wie weet spot je wel een groepje zonnende of rustende zeehonden. De gidsen die je wadloop tocht begeleiden zullen je alles vertellen over het wad. Ook over het ontstaan en de geschiedenis van het wadlopen.

Nadat je dit arangement hebt geboekt krijg je een programma voorstel en de kledingvoorschriften. Op de afgesproken dat en tijdstip meld je je bij de receptie van de wedloop winkel in Pieterburen. Daar kun je ook laarzen en ander wadloop outfit huren. Na een laatste sanitaire stop en instructies van je gids ga je op pad. Eerst ga je met je eigen auto (circa 15 minuten rijden) naar het beginpunt. Daar start je circa 3 uur durende winter wadloop tocht over de dijk en kwelders.

Aan het eind van de tocht kun je je laarzen schoon spoelen in de natuur, waarna je terug rijdt naar Pieterburen. Daar kun je je gehuurde spullen inleveren en ga je naar het Grand Café. Terwijl je begint aan een heerlijke speciaal bier proeverij kun je onderwijl sterke verhalen uitwisselen over de tocht. De speciaal bieren die je gaat proeven komen van uit de eigen productie en hebben de passende namen Lam, Brak, Slik en Kwel. Naast uitleg over het gerstenat zal er ook uileg worden gegeven over de speciaal bieren.

Denk er wel om dat alkohol en een voertuig besturen niet samengaat. Dus zorg wel voor een BOB.

Klik hier om je arrangement wadlopen en speciaal bierproeverij te boeken.

Je kunt dit arrangement ook heel goed combineren met een bezoek aan het zeehondencentrum in Pieterburen.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 5 november t/m zo 31 maart 2019

Prijzen

Van €33,50 voor maar €17,50

Locatie

Wadloopwinkel
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje