Een prachtige beeldentuin & de op een na grootste Van Gogh-collectie ter wereld

Het Kröller-Müller Museum ligt in het hart van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vind je de op een na grootste Van Gogh-collectie ter wereld. Ontdek zijn vele tekeningen en schilderijen, en bekijk de geweldige meesterwerken van andere moderne meesters. Maak vervolgens een wandeling door een van de grootste beeldentuinen van Europa!

Ben jij een Van Gogh-liefhebber? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze indrukwekkende collectie – na het Amsterdamse Van Gogh Museum de grootste ter wereld – vind je bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen.

In de Van Gogh Galerij bekijk je 40 werken van deze legendarische kunstenaar, en werken van andere meesters. Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan zijn hier allemaal vertegenwoordigd.

Als je weer buiten bent, maak je een wandeling door een van Europa’s grootste beeldentuinen. De ruim 160 beeldhouwwerken van iconische kunstenaars zijn het perfecte decor voor een schitterende foto!

Ook de ligging van dit museum is bijzonder aantrekkelijk. Het ligt in het 5500-hectare grote Nationale Park De Hoge Veluwe. Fiets door de bossen, velden en zandduinen op de gratis witte fietsen – deze vind je bij elke ingang. Het is een dag vol kunst, lichaamsbeweging en natuur!

Hoogtepunten
  • Zie de op een na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in de prachtige omgeving van Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Zie werken van verschillende moderne meesters, zoals Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan
  • Ontdek een van de grootste beeldentuinen van Europa, geniet van een picknick en verken het nationale park op de gratis witte fietsen

Ticket
Smartphonetickets toegestaan
Tickets direct geleverd
Wat is inbegrepen
  • Toegang tot Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Toegang tot het Kröller-Müller Museum
  • Toegang tot de Beeldentuin (sluit om 16:30)
  • Audiogids (kan worden gehuurd bij de receptiebalie op de locatie voor €2,50, beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans en Mandarijn)
Instructies

Toon je smartphoneticket bij een van de 3 ingangen van Park De Hoge Veluwe en bij de ingang van het museum, dat binnen het park is gelegen.

Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

 

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 11 februari t/m do 9 augustus 2018

Prijzen

V.a. €19,=

Locatie

Kröller-Müller Museum
Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo, Apeldoorn


Booking.com
Het Laatste Tafeltje