37% Korting

EscapeRoom Paleiskamer; Een uiterst leuk, spannend en uitdagen spel. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je vouchers bestellen met wel 37% korting van 120,= voor maar 75,=

Klik hier om je vouchers voor EscapeRoom Paleiskamer in Apeldoorn te bestellen.

Om een indruk te krijgen van een escaperoom, bekijk onderstaand filmpje van een willekeurige escaperoom.

EscapeRoom Paleiskamer:

Ooit, het lijkt wel eeuwen geleden, was het een prachtige paleiskamer. Hier was de grandeur van de welgestelde en hoog in aanzien zijnde adelijke familie haast tastbaar. Sjieker dan sjiek kon haast nu. Maar nu, heden ten dage…….. Aangetatst door de tan des tijds is zwak uitgedrukt. Niets van het exclusieve meubilair staat meer op dezelfde plek. Spinnewebben, scheefhangende schilderijen en foto’s. Maar wat vooral als een benauwende deken over je heen valt is de bedrukte en angstige sfeer. Ongrijpbaar en mysterieus tegelijk. Maar duidelijk is wel dat er iets niet klopt. En dan…… onverwachts valt de deur ineens achter je dicht. Uit zichzelf? Of toch niet……. Ineens besef je dat de deur met het dichtvallen ook tegelijk in het slot viel. Lukt het jou om met je team te ontsnappen uit escaperoom Paleiskamer in Apeldoorn? Kom maar eens langs en ga de uitdaging aan.

ontsnappen uit de paleiskamer

Wat is een escaperoom:

Een escaperoom is een spelvorm waarbij je in een ruimte met maximaal 8 personen wordt opgesloten. Vanuit die ruimte kun je “ontsnappen” door het oplossen van puzzels, vraagstukken of het op juiste wijze vervullen van opdrachten. Ieder escaperoom heeft zijn eigen thema. En dat alles binnen een bepaalde vooraf opgegeven tijd. De Paleiskamer heeft als thema de adelijke omgeving.

NB: Het ticket geeft je toegang tot de EscapeRoom Apeldoorn op basis van beschikbaarheid. Reserveren kun je op het service nummer 085-8888581

Klik hier om je vouchers voor EscapeRoom Paleiskamer in Apeldoorn te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere keken ook naar of waren ook geïnteresseerd in Driften op een Circuit in Moordrecht of in Nuenen, het Klimparadijs Zip en Ropes in Ewijk en De Apenheul in Apeldoorn.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan de Escaperoom Paleiskamer uit uitstekend combineren met een stedentrip Apeldoorn of een rondje Veluwe. In die regio zijn bijzonder veel leuke dagtrips te ondernemen en bezienswaardigheden te bezoeken. Mocht je deze stedentrip willen combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting, kun je hier klikken om je hotelovernachting Apeldoorn te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 14 februari t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 120,= voor slechts 75,=

Locatie

Eevents Bakery lokatie Apeldoorn
Nieuwstraat 163
7311 BN Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com