4,50 Korting!


Boek hier je tickets voor het Airborne Museum in Arnhem. En beleef de verschrikkelijke slag om Arnhem van “The Airborne Experience” in al haar facetten. De tentoonstellingen van het museum geven een uitstekende weergave van de zwarte bladzijde uit de geschiedenis van Tweede Wereldoorlog. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 30% korting. Je entree kaartje kost je dan geen 15,00 aan de kassa, maar 10,50 via internet. Dat scheelt je al gauw 4,50 per toegangskaartje.

Klik ook hier om je tickets voor het Airborne Museum te boeken.

Operation Market Garden:

Ervaar de verschrikkingen van de oorlog in deze interactieve tentoonstelling van Operation Market Garden. Met adembenemende geluids- en lichteffecten. En dat in combinatie met authentieke beelden scheren de vliegtuigen door het luchtruim, hoor je de daverende explosies om je heen. Ondertussen vertellen de mensen die in deze hel zaten hun verhalen en maakt deze bloedstollende ervaring je als het ware zelf ooggetuige van de slag om Arnhem.

Airborne Experience in het Airborne Museum: 

Laat je meeslepen in de intensiteit van het gevecht en de blootstelling aan de kakofonie van de geluiden van het slagveld in de meeslepende Airborne Experience. Je waant jezelf midden tussen de gevechten in de straten van Arnhem in de september dagen van 1944.

Airborne Museum

Het Netwerk:

Het Netwerk belicht de rol van het verzet in die tijd. Bekijk en ervaar de rol van de onverzettelijke mensen van het verzet tegen de Duitsers. En wat het gevaar was, wat elk individueel verzetslid moest weerstaan en wat iedere minuut van de dag op de loer lag. Bekijk ook welke taken het verzet op zich nam, zoals het smokkelen van neergeschoten piloten, door de Duitsers gezochte of vervolgde mensen, distributie van voedselbonnen, wapens en explosieven.

Airborne Museum en een Stedentrip Arnhem:

Een bezoek aan het Airborne Museum is een absolute must do, een indrukwekkende en aangrijpende ervaring. Zeer geschikt voor zowel jong als oud en meer dan slechts een geschiedenisles. Het museum is gevestigd in Villa Hartenstein en is in 2020 compleet vernieuwd. Een bezoek aan het museum is ook prima te combineren met een stedentrip naar Arnhem. Arnhem is een leuke en gezellige stad om te winkelen, uit te gaan, culinair te genieten of gewoon een terrasje pakken. Het Airborne Museum is ook goed te combineren met een bezoek aan de dierentuin van Arnhem, Burgers Zoo.

Klik ook hier om je tickets voor het Airborne Museum te boeken.

Airborne Museum

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 7 juli t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur
1e en 2e kerstdag gesloten.

Prijs

Van 15,00 voor maar 10,50

Locatie

Airborne Museum
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek, Arnhem
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com