Op zaterdag 26 januari 2019 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! XL naar Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekker! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Wageningen. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa, of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Naast de twee Qmusic DJ’s die zullen draaien op deze avond, treedt ook T-Spoon Reloaded op! Samen met twee acrobatische dansers presenteren Shamrock en Linda een wervelende 90’s show waarin hits als ‘Part of my life’, ‘Mercedes Benz’ en natuurlijk ‘Sex on the beach’ je in een achtbaan van energie en emoties eindeloos over de kop laten gaan. Het thema van deze avond is ‘Feestbeesten’. Dus kom en verras ons met een foute outfit!

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op Generaal Foulkesweg 96, via telefoonnummer 073-521 9159 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: VolwassenenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 26 t/m zo 27 januari 2019

Openingstijden

20:30-01:00

Prijzen

v.a. 12,50

Locatie

Fletcher De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen

Contact

0317 495 911


Booking.com
Het Laatste Tafeltje