Najaars aanbieding

Er eens helemaal tussenuit, maar wel lekker dichtbij huis? Boek dan hier deze leuke herfstaanbieding. Een midweek of weekeind naar een chalet in Stroe op de Veluwe voor v.a. €230,=

Je verblijft tijdens dit arrangement in een vier persoons chalet wat van alle gemakken is voorzien. Het gehele chalet is voorzien van vloerverwarming. Internetverbinding is gratis en fietsen zijn te huur.

Klik hier om deze chalet te boeken.

Stroe is een ideale uitvals basis om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. De Velwue is een prachtige omgeving om wandel- of fietstochten te ondernemen. Er is een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar en of fietser. Onder andere kun je vanuit wandelen over het Marskramerpad. Het Marskramerpad loop vanuit Den Haag, dwars door Nederland naar Bad Bentheim in Duitsland.

Breng ook eens een bezoek aan Kootwijkerzand. Dat is een uniek natuurgebied wat bestaat uit indrukwekkende zandverstuivingen. Of spot je liever de Nederlandse “Big Five”. Net als in Afrika kennen we hier in Nederland ook een “Big Five”, te weten het edelhert, het wilde zwijn, de ree, de vos en de Schotse hooglander. Om deze dieren te kunnen spotten zijn er speciale wildarena’s.

Het verblijf tijdens deze korte vakantie is ideaal te combineren met een uitstapje naar bijvoorbeeld de Apenheul in Apeldoorn. In verband met de soms lange wachtrijen voor de kassa’s in verband met de te verwachten drukte verdiend het aanbeveling om je tickets alvast online te boeken.

Klik hier om je tickets voor de Apenheul v.a. €14,50 te boeken.

Ook is een verblijf op de Veluwe ideaal om te combineren met een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kroller Muller Museum.

Klik hier om je tickets voor het Nationaal Park De Hoge Veluwe €9,90 te boeken.

Klik hier om je tickets voor het Kroller Muller Museum €19,= te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 15 oktober t/m vr 27 december 2019

Prijzen

V.a. €230,=

Locatie

Tolnegenweg 53
3776 PV Stroe


Booking.com
Het Laatste Tafeltje