Boek hier je tickets met €6,= korting voor de Winterfair “Spirit of Winter” in Apeldoorn van 14 tot en met 18 november 2018, inclusief toegang tot de Koninklijke Stallen.

Als je op zoek bent naar DÉ plek om inspiratie voor de komende winter en feestdagen  op te doen, kom dan naar de winterfair “Spirit of Winter” in Apeldoorn. Dat is the place to be voor allerhande tips, trics, verrassingen en adembenemende voorbeelden en bijzondere merken of producten. Meer dan 150 standhouders, ieder binnen zijn of haar vakgebied bieden je een meer dan voortreffelijke voorbereiding op de winter, de feestdagen of gewoon omdat het je leuk of gezellig vindt.

Lekker gezellig wandelen in een schitterende en sprookjesachtige ambiance met duizenden lichtjes tijdens de 10e Winterfair. Omdat de Winterfair inmiddels 10 jaar bestaat wordt er een leuke jubileum aktie gehouden. Meer dan 30 standhouders doen hier aktief aan mee. Deze stands zijn herkenbaar aan de 10 aktie sticker.

Klik hier om je tickets voor de de winterfair te boeken.

Hieronder een paar highlights en aanraders:

  • Speciaal voor de mannen is er een pop up barbier waar je je gezicht      ouderwets kunt laten verwennen tijdens een scheerbeurt
  • Vier keuken toppers in de Hofkeuken geven leuke en inspirerende tips tijdens live cooking events
  • Bezoek het “House of Beauty” voor advies over wellness, make-up, massage en meer
  •  In de Koninklijke Stallen vind je warmte en gezelligheid met een warm drankje bij het haardvuur, een wijnproeverij, food experience een zalige lunch of high tea
  • Of kom genieten bij de stand van Boenders Catering voor een overheerlijke soep, lunch, salade, lekkere verse broodjes en nog veel meer!

Bekijk hieronder een korte impressie van de Winterfair 2017:

Op allerhande gebied kun je tijdens deze Winterfair je slag slaan. Culinaire hoogtepunten, nieuwste (winter) mode trends, van gezellige hebbedingetjes tot fraaie huis- of tuin creaties, van “met de hand gemaakt” tot exclusieve gelimiteerde oplages, van life cooking tot demonstraties bloem en groen, voor iedereen is er wat te vinden op deze Winterfair.

Ook (aankomend) standhouders kunnen zich aanmelden voor deze Winterfair of wellicht een ander event. Kijk op de site voor de wijze van aanmelden en de voorwaarden.

Klik hier om je tickets voor de de winterfair te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 14 t/m zo 18 november 2018

Openingstijden

woensdag 14 november 10.00 - 17.00 uur
donderdag 15 november 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 16 november 10.00 - 20.00 uur
zaterdag 17 november 10.00 - 20.00 uur
zondag 18 november 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €17,50 vor €11,50

Locatie

Paleis Het Loo
Amersfoortseweg 1
7313 AA Apeldoorn


Booking.com
Het Laatste Tafeltje