Nu tijdelijk Super Korting!

Voor een oer gezellig dagje uit naar Kinderpretparkpark Julianatoren in Apeldoorn koop je hier je tickets met korting. Tickets van €25,= voor slechts €10,=!

Kinderpretpark Julianatoren:

Maak van je dagje uit met de hele familie een super gezellig uitstapje en kom naar Kinderpretparkpark Julianatoren, waar meer dan 60 té gekke attracties op je staan te wachten. Naast al die attracties zijn er ook schitterende en spectaculaire shows te bewonderen, worden er prachtige evenementen georganiseerd en lukt het je vast om een selfie te maken met de bekende televisie sterren Jul en Julia!

Klik hier om je tickets voor Kinderpretpark Julianatoren te boeken.

Datums om in de gaten te houden:

Op zaterdag 8 en zondag 9 september viert meneer Kaasschaaf zijn verjaardag. Mevrouw Suikerspin en Jul en Julia zijn ook uitgenodigd. Kom jij er samen met hen een leuk en gezellig verjaardagsfeestje van maken? De verjaardag wordt gevierd met een feestelijke show.

Pipo de Clown en Mammaloe:

Sapperdeflap! Ken je ze nog, Pipo en Mammaloe? Op zaterdag 15 en zondag 16 september parkeren ze hun pipowagen op het Kinderpretpark. Jullie hebben geluk en vallen met de piponeus in de boter want Pipo viert zijn verjaardag. Het wordt een groot feest en iedereen kan meedoen en meezingen. En natuurlijk ballonnen en slingers.

Fien en Fleur:

Op zaterdag 22 en zondag 23 september kun je een kijkje komen nemen op de boerderij van Fien en Fleur. Bekend van de televisie. Op de boerderij wordt veel gezongen en gedanst en natuurlijk kan en mag iedereen meedoen. Als de show is afgelopen is er tijd om samen met Fien en Fleur op de foto te gaan.

Thomas de Stoomlocomotief:

Iedereen aan boord en klaar voor vertrek? Pieuwwww gaat de fluit van de conducteur en Thomas de Stoomlocomotief vertrekt naar het station van Sodor en de show begint. Heerlijk samen zingen, dansen en klusjes doen op het station.

Halloween in Julianatoren:

Kinderpretpark Julianatoren veranderd van 5 tot en met 28 oktober in een prachtig versierd Halloween park.  Tijdens de Halloween weken wordt er van alles georganiseerd zoals Halloween danslessen, een griezeldoolhof, een loop spookhuis en veel meer. Kom ook en laat je leukste Halloween outfit en schmink bewonderen en maak kans op leuke prijzen.

Kom jij heerlijk uit je dak gaan in de meer dan 60 attracties?!

Klik hier om je tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 13 t/m zo 14 april 2019

Openingstijden

Kassa en restaurant 10:00 – 17:00 uur
Pretpark 10:30 – 17:00 uur

Prijzen

Nu tijdelijk van €25,= voor slechts €10,=

Locatie

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje