25% Korting!

Voor een oer gezellig dagje uit, samen met de hele familie, ga je naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Bestel hier je entree tickets met wel 25% korting, van €25,= voor slechts €18,50!

Kinderpretpark Julianatoren:

Maak van je dagje uit met de hele familie een super gezellig uitstapje en kom ook naar Kinderpretparkpark Julianatoren. Want daar staan meer dan 60 té gekke attracties op jou te wachten. Naast al die attracties zijn er ook schitterende en spectaculaire shows te bewonderen. Verder worden er prachtige evenementen georganiseerd en lukt het je ook vast om een selfie te maken met de bekende televisie sterren Jul en Julia!

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren te boeken.

Datums om in de gaten te houden:

Op zaterdag 7 en zondag 8 september viert meneer Kaasschaaf zijn verjaardag. Mevrouw Suikerspin en Jul en Julia zijn ook uitgenodigd. Kom jij er samen met hen een leuk en gezellig verjaardagsfeestje van maken? Daarom wordt zijn verjaardag gevierd met een feestelijke show.

Ontmoet meneer Kaasschaaf in het Kinderpretpark Julianatoren.

Julia’s verjaardag:

Er is er één jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat is ………… Julia! Daarom zingen wij blij! Op zaterdag 15 en zondag 16 juli viert Julia haar verjaardag samen met jullie en geeft daarom een knal feest in het Jul en Juul theater. Het wordt een groot feest en iedereen kan meedoen en meezingen. En natuurlijk ballonnen en slingers.

Bezoek het Jut en Juul theater in Kinderpretpark Julianatoren.

Jul’s verjaardag:

Lang zal ze leven in gloria! Op zaterdag 6 en zondag 7 juli vieren we Jul’s, het schattige muizenvriendje van iedereen, zijn verjaardag. Dat wordt een groot waar je bij moet zijn geweest. Hieperdepiep hoera voor Jul en na de show natuurlijk knuffelen en samen op de foto.

Jul is jarig en dat vieren we met zijn allen!

Sesamstraat:

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 en zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 komen de bewoners van Sesamstraat naar het kinderpretpark. Laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan bij dit interaktieve evenement. Muziek, zang, dans en leuke verhaaltjes. Doe jullie ook mee? Verder kun je nadat de show afgelopen is, je favoriete Sesamstraat vriendje in het echt ontmoeten en onder andere samen op de foto. Gezellig toch!

Ken je ze nog? Sesamstraat!

Thomas de Stoomlocomotief:

Iedereen aan boord en klaar voor vertrek? Pieuwwww gaat de fluit van de conducteur voordat Thomas de Stoomlocomotief vertrekt naar het station van Sodor en de show begint. Heerlijk samen zingen, dansen en klusjes doen op het station.

In het station kun je de show van Thomas de Stoomlocomotief bekijken.

Halloween in Julianatoren:

Kinderpretpark Julianatoren veranderd van 4 tot en met 27 oktober in een prachtig versierd Halloween park.  Tijdens de Halloween weken wordt er van alles georganiseerd zoals Halloween danslessen, een griezeldoolhof, een loop spookhuis en nog veel meer. Kom daarom ook eens langs en laat je leukste Halloween outfit en schmink bewonderen. En maak daarbij ook kans op leuke prijzen! Zoals een gezins abonnement waardoor het hele volgende jaar gratis toegang hebt.

Lekker griezelen tijdens Halloween..........

Kortom: Kom gauw en ga heerlijk uit je dak in één van de meer dan 60 attracties?! Of doe je ze allemaal?!

Parkeren:

Parkeren bij Kinderpretpark Julianatoren is bovendien geheel gratis.

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 20 oktober t/m zo 10 november 2019

Openingstijden

Kassa en restaurant 10:00 – 17:00 uur
Pretpark 10:30 – 17:00 uur

Prijzen

Nu tijdelijk van €25,= voor slechts €18,50

Locatie

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com