Elvis Christmasshows bij Fletcher Hotels

Van 21 december tot en met 24 december 2018 zal de absolute wereldtop onder de Elvis imitators naar Nederland afreizen om in vier Fletcher Hotels op te treden. Tijdens deze kerstshows zullen drie ETA’s het podium betreden! Tijdens deze avonden zullen dit Ciaran Houlihan, Ben Thompson en Darren Green zijn. Zij komen vanuit Engeland en Ierland naar Nederland om Elvis terug tot leven te laten komen!

Vrijdag 21 december – Christmas Dinnershow in Heiloo
Zaterdag 22 december- Christmasshow in Berg en Dal
Zondag 23 december – Christmasshow in Wageningen
Maandag 24 december – Christmas Dinnershow in Steenwijk

Tijdens de muzikale en culinaire dinnershows in Heiloo en Steenwijk zal u onder het genot van een heerlijk diner genieten van de optredens. In Berg en Dal en Wageningen kan u voorafgaand aan de show heerlijk dineren. Wilt u niet meer naar huis rijden na het evenement, dan kunt u blijven overnachten in één van de hotels. Bent u een echte Elvis fan? Dan is er de mogelijkheid om een 5-Daags arrangement te boeken. U kunt dan genieten van alle vier de Elvis Christmas shows met overnachting!

Er zijn diverse tickets verkrijgbaar. Kijk snel op www.FletcherEvents.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met de receptie van het desbetreffende hotel.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 23 december 2018

Openingstijden

20:00 uur

Prijs

€ 19,00

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen

Contact

0317 495 911






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com