Fleetwood Mac Tribute komt met avondvullende show naar Wageningen!

Op zaterdag 13 oktober 2018 komt Fleetwood Mac Tribute naar Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg te Wageningen.

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De songs worden weergaloos vertolkt o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet. Natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue.

Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac voorbijkomen met prachtnummers zoals ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’. De uitstekende leadzangkwaliteiten garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit! In deze top bezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Wilt u deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg op de Generaal Foulkesweg 96, telefonisch via 0317 495 911, of op www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.
Wanneer

za 13 oktober 2018

Openingstijden

20:00 uur - 22:30 uur

Prijzen

https://www.fletcherevents.nl/events/fleetwood-mac-tribute-mirage-wageningen-2018/

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje