Als je op zoek bent naar een spetterend dagje uit, ga je naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem!

Een educatief dagje uit voor de hele familie, in het interactieve doe museum.

In het interactieve watermuseum kun je alles te weten komen over drinkwater, watergebruik in Nederland maar ook verder in de wereld, hoe men de dijken beheert en over ons grondwater. Denk er maar eens over na hoeveelk water we per dag nodig zijn en hoeveel water jij zelf nodig bent.

Het museum is gevestigd op het terrein van het park Sonsbeek in de oude Begijnenmolen die dateert uit de 15e eeuw en opende haar deuren in 2004.

Lespakketten:

Naast het zijn van museum heeft het Watermuseum de doelstelling om leerlingen zich er bewust van te maken wat de betekenis is van water in hun eigen leven. daarvoor heeft het museum lespakketten samengesteld voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Verjaardagsfeestje:

Mocht je nog geen origineel idee hebben voor je verjaardagspartijtje? Het watermuseum biedt je een unieke en leuke mogelijkheid voor het geven van een verjaardag feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je hoeft je dan ook niet druk te maken over de uitnodigings kaartjes, want die kun je makkelijk en eenvoudig downloaden en afdrukken via de site van het watermuseum.

Escaperoom:

Of zou je wel eens een poging willen wagen om te ontsnappen uit een escaperoom? Het watermuseum geeft een originele en unieke escaperoom wat zich op het laagste punt in de omgeving bevindt ………………….. Als het enorm regent, bestaat er een kans dat het regenwater de escaperoom binnenstroomt …………….. Natuurlijk komt de regen met bakken uit de lucht als jij net met de overige teamleden in de escaperoom bent. Wat gaat het worden; heel snel je duikbrevet halen of lukt het je om binnen de gestelde 60 minuten de codes te ontcijferen om geen nat pak te halen.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 6 mei t/m zo 4 november 2018

Openingstijden

11.00 - 17.00 uur
Buiten de zomervakantie op maandag gesloten

Prijzen

€9,50
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Locatie

Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem


Booking.com
Het Laatste Tafeltje