Beleef de spetterende Dolfinarium dagen in het Dolfinarium in Harderwijk

Kom gauw naar Harderwijk, je vriendjes wachten al op je om er een bijzonder leuke dag van te maken! Je vriendjes in Harderwijk zijn natuurlijk de dolfijnen, maar ook de walrussen, zeeleeuwen, bruinvissen, zeehonden en allerlei soorten vissen.

Ook bestaat de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen, te slapen, te ontbijten of op de foto te komen. Ook biedt het Dolfinarium de mogelijkheid om elkaar ten huwelijk te vragen. Andere bijzondere wensen worden serieus bekeken naar haalbaarheid. Graag maken we dromen van mensen waar!

De hele dag door zijn er spetterende en spectaculaire shows met de dieren van het Dolfinarium in de hoofdrol. Wat denk je van de zeeleeuwenshow in het vernieuwde zeeleeuwentheater. Het bijzondere van het Dolfinarium is dat er interactie mogelijk is met diverse dieren. Voel zelf maar eens hoe zacht een rog aanvoelt. De roggen vinden dit zo fijn dat ze zich uitgebreid door je laten kietelen. Mits je het aandurft natuurlijk om je hand in het water te steken.

Neem uitgebreid de tijd om te genieten van deze heerlijke dieren die enthousiast en met veel plezier met je mee willen spelen. Maar kijk uit, ze houden ook van een goede grap en voor je het weet word je nat gespetterd door de zeeleeuwen of de walrussen. Je hebt zo maar een nat pak.

Naast de prachtige dieren kun je ook heerlijk spelen en ravotten in het Dolfinarium. Er zijn meerdere speeltuinen in het park waarin je de hoofdrol kunt spelen in je zelf verzonnen avontuur. Ben jij die stoere zeerover kapitein die geheime schatten op onbewoonde eilanden ontdekt?

En het gehele seizoen worden er diverse evenementen georganiseerd. Hou de site goed in de gaten als je geinteresseerd bent in zo’n evenement.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 2 mei t/m zo 28 oktober 2018

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur
In juli en Augustus van 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €27,50 voor €15,95

Locatie

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk


Booking.com
Het Laatste Tafeltje