Hoge korting!

Heel veel goedkoper kunnen we het niet maken; 3 dagen genieten van rust, ruimte, strand en zee inclusief ontbijt, drankje EN 2 dagen fietsverhuur!

Je verblijft tijdens deze aanbieding in het super gemoedelijke en gastvrije *** Hotel Ameland vlakbij het gezellige dorpje Nes. Alle kamers hebben vrij uitzicht en zijn van alle gemakken voorzien. Hotel Ameland ligt super centraal gelegen, namelijk 10 minuten lopen van het dorpje Nes, 10 minuten lopen van het Noordzeestrand en tegen het Nesserbos aan.

klik hier om je Korte Vakantie naar Ameland te boeken.

Gezien de ideale ligging van Hotel Ameland, is het prachtige plek om uitstapjes over het eiland te ondernemen. Vanuit je hotel kun je heerlijke wandel- en fietstochten maken. Bij dit arrangement is namelijk ook 2 dagen fietshuur inbegrepen. Dus welke kan gaan we het eerst op?

Heerlijk ontspannen fietsen of wandelen door de duinen van het Oerd en De Hon. Bezoek de dorpjes Buren, Nes, Hollum en Ballum met elk zijn eigen identiteit. Wist je overigens dat Ballum het kleinste dorpje van Ameland is?

De dorpen:

Nabij Ballum is een klein vliegveld. Van hieruit kun je rondvluchten maken over het eiland en het Wad.

In Buren vind je de typische eiland boerderijen, die verspreid door het dorp liggen. Het Juttersmuseum Swartwoude kun je er bezoeken, die tevens rondritten door de omgeving organiseert. Of geniet van een terrasje met een hapje en een drankje.

In Hollum kun je een in werking zijnde molen “De Verwachting” bekijken en is tevens de plaats van de 58 meter hoge vuurtoren “Bornrif”.

Iedereen die Ameland bezoekt komt aan in de haven van Nes. In het authentieke dorp Nes bevinden zich 50 rijksmonumenten. Van veraf kun je de kenmerkende dorpstoren al zien. In Nes vind je ook het Natuurcentrum Ameland. Hier kun je meer te weten komen over het leven in en rond de Waddenzee.

Op Ameland is het gebruik van auto’s toegestaan, dus je mag je eigen auto op de boot van Wagenborg meenemen.

klik hier om je Korte Vakantie naar Ameland te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 3 september t/m zo 25 november 2018

Prijzen

Van €130,= voor v.a. €59,=

Locatie

Hotel Ameland
Strandweg 48
9163 GN Nes


Booking.com
Het Laatste Tafeltje